Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Achiziționarea de aparate de ventilație și accesorii necesare secțiilor de ATI din cadrul Spitalului Victor Babeș Timișoara

19 aprilie 2020
Beneficiar : Asociația Pentru Anestezie si Terapie Intensivă Aurel Mogoșeanu

Principalul scop al Asociației Pentru Anestezie si Terapie Intensivă Aurel Mogoșeanu  este sprijinirea activității medicale din clinicile  Anestezie Terapie Intensiva (ATI) din intreaga țară și, in special, in clinicile ATI din zona de vest a țării.

În aceste zone sunt internaţi cei mai gravi pacienți, suferind de insuficiențe de organe amenințătoare de viata (insuficiențe respiratorii de orice cauză, politraumatisme, boli cardiace grave, intoxicaţii acute, pacienţi supuşi unor intervenţii chirurgicale majore etc.).
Începand cu anul 2003 Asociația a derulat o serie de programe sub logo-ul „Împreună pentru viaţă”, dedicate pacienților critici, pacienților din zone izolate din România (prin organizarea de caravane medicale) sau dedicate prevenției medicale in populația generală (ex.: organizarea primului Maraton al Vaccinarii antiCOVID).

Noi, Profi Romania, ne-am alaturat cauzei lor si i-am sustinut  cu achiziționarea de aparate de ventilație și accesorii necesare secțiilor de ATI din cadrul Spitalului Victor Babeș Timișoara.