Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

10 pentru gimnastică!

11 mai 2019
Beneficiar: Fundația Nadia Comăneci

Fundația Nadia Comăneci continuă proiectul ”10 pentru gimnastică”, având sprijinul Profi România ca partener.
Compania Profi România selectează în fiecare an șapte proiecte, dezvoltate la nivel național de diferite ONG-uri, pe care le susține printr-o donație totală de 1.500.000 de lei. Anul acesta, printre proiectele selectate de compania Profi se află și proiectul ”10 pentru gimnastică” desfășurat de Fundația Nadia Comăneci.
Prin programul “10 pentru gimnastică”, Fundația Nadia Comăneci urmărește să sprijine tinerii sportivi din cele peste 50 de școli de gimnastică din România, dornici să atingă cele mai ambițioase standarde de performanță.
În cadrul acestui program, Fundația Nadia Comăneci a lansat ”Bursele 10 pentru gimnastică”.
Astfel, clienții Profi România au putut să scaneze la infoschioșcurile din magazinele Profi bonul de casă primit pentru cumpărăturile efectuate, să voteze unul dintre cele șapte proiecte incluse în campanie și să aleagă să își îndrepte votul către proiectul ”10 pentru gimnastică” al Fundației Nadia Comăneci. La finalul campaniei Profi, compania a directionat bugetul colectat proporțional cu numărul de voturi aferent proiectului ”10 pentru gimnastică” al Fundației Nadia Comăneci și, astfel, către tinerele gimnaste viitoare campioane.