CUMPĂRĂ ȘI COLECȚIONEAZĂ!

CUMPĂRĂ ȘI COLECȚIONEAZĂ!

Vino la Profi pentru cumpărături și colecționează stickerele interactive Profi Wow Zoo până pe 15 decembrie. La fiecare 35 de lei cheltuiți, primești pe loc un plic de stickere.

Toate plicurile conțin garantat și un sticker interactiv 4D. Pentru a colecționa mai multe plicuri cu stickere deodată, caută la raft articolele sponsor și poți primi plicuri extra.

EXPERIMENTEAZĂ MAGIA DIN CATALOGUL WOW ZOO!

EXPERIMENTEAZĂ MAGIA DIN CATALOGUL WOW ZOO!

00:30

EXPLOREAZĂ O LUME FASCINANTĂ!

EXPLOREAZĂ O LUME FASCINANTĂ!

Regatul animalelor prinde viață sub ochii tăi! Intră în universul 4D al animalelor și descoperă magia din spatele Profi Wow Zoo.

După ce descarci și lansezi aplicația, scanează stickerele special marcate și privește animalele în toată măiestria lor. Stickerele speciale interacționează între ele odată ce sunt scanate pe rând. Joacă-te și învață lucruri noi despre misterele sălbăticiei.

dltxt
dltxt

AFLĂ CU CE ANIMAL SEMENI!

AFLĂ CU CE ANIMAL SEMENI!

Întotdeauna am admirat animalele pentru calitățile și abilitățile lor.
De multe ori, am vrea chiar să putem face schimb de locuri.
Cum ar fi să afli ce animal ai putea fi în lumea necuvântătoarelor?
Răspunde sincer la întrebările de mai jos și vezi cine ești în regatul animalelor.

0%

Ce superputere ți-ar plăcea să ai?

În cercul de prieteni tu ești cel/cea care

Care e anotimpul tău preferat?

Cum sună o vacanță de vis pentru tine?

N-aș putea trăi fără

Ce voiai să te faci când erai mic/ă?

Care este genul tău preferat de filme?

Cine e cel mai bun prieten al tău?

Tocmai ai primit un rol într-un film. Ce personaj vei juca?

Află cu ce animal semeni!
Versiunea ta în lumea animalelor este papagalul Macaw.

În cercul prietenilor ești cel/cea care face întotdeauna glume și fredonează mereu câte ceva. Outfit-ul tău e mereu admirat de ceilalți și ai un simț estetic dezvoltat. Ești încăpățânat/ă, dar nu vorbești niciodată fără să nu te fi gândit înainte.
Versiunea ta în lumea animalelor este delfinul.

Nu e un secret că ești o persoană sociabilă și sari mereu în ajutorul celorlalți. Ești un prieten fidel, dar în același timp familia este importantă pentru tine. Ai multă energie și îți place să găsești mereu noi moduri de a te distra. Ești gurmand și îți place tot ce e legat de arta culinară, fie că e vorba de a încerca mâncăruri deosebite sau doar de a aranja masa pentru poza perfectă pe Instagram.
Versiunea ta în lumea animalelor este ghepardul.

Suntem siguri că ești o persoană îndemânatică și agilă care știe întotdeauna ce vrea. Nu știi ce te-ai face fără gașca ta de prieteni cu care te distrezi în orice situație. Anotimpul tău preferat e vara sau, mai bine zis, vacanța și îți place să lenevești sub razele soarelui. Dacă ar fi să îți alegi un animal de companie, un cățel s-ar potrivi perfect cu personalitatea ta.
Versiunea ta în lumea animalelor este ursul polar.

Ești o persoană calmă pe care nu o deranjează să petreacă timp singură. Îți place să ai grijă de look-ul tău și acorzi în special atenție părului tău. Când îți propui ceva, reușești mereu pentru că ești răbdător/oare. Te relaxează plimbările lungi și nici nu observi când trece timpul.

Distribuie pe:

ȘTIAȚI CĂ…

ȘTIAȚI CĂ…

Parteneri