Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Voucher Aniversar BRAVO pentru 1 An impreuna cu PROFIAPP

Campanie valabila intre 27 mar. – 02 apr. 2023, in toate magazinele Profi exclusiv in aplicatia Profi

Beneficiu voucher: 20% din valoarea cumparaturilor, acordata in bula de bonus din aplicatie si utilizabila pentru o achizitie viitoare

Valoare minima de cumparaturi: 60 LEI

*cu exceptia produselor din tutun

Limita maximala voucher: 60 LEI

Perioada de activare voucher: 27 mar. – 02 apr. 2023

Cum activezi voucher-ul? Activarea voucher-ului se realizeaza prin selectarea optiunii ACTIVEAZA VOUCHER.

Actiunea de activare voucher este reversibila, in cazul in care ai activat voucher-ul din eroare, il poti dezactiva prin selectarea butonului „Dezactiveaza”.

Cum revendici voucher-ul? Revendicarea voucher-ului presupune achizita de produse din oricare magazin Profi, cu indeplinirea urmatoarelor conditii, in mod cumulativ, in ordinea cronologica in care aceste conditii trebuie indeplinite:

  1. Activati voucherul
  2. Scanati codul QR din aplicatie la casa de marcat
  3. Achizitionati produse in Valoarea minima de cumparaturi indicata mai sus, inauntrul Perioadei de activare voucher. Valoarea minima de cumparaturi trebuie sa fie atinsa printr-o singura achizitie, in cadrul unui singur bon fiscal. In Valoarea minima de cumparaturi nu va fi inclusa valoarea produselor din tutun achizitionate.
  4. Voucherul, in cuantum de 20% din valoarea cumparaturilor va fi acordat sub forma de bonus, direct in aplicatie, putand fi vizualizat in bulina dedicata functiei Voucher. Indiferent de valoarea cumparaturilor efectuate, cuantumul bonusului acordat in aceasta campanie nu poate depasi 60 de lei, prin exceptie de la Termenele & Conditiile aplicatiei si se cumuleaza cu bonusul provenit din tranzactii curente si cu ofertele disponibile in magazinul Profi de unde achizitionati produse.

Achizitionarea de produse sub valoarea minima nu va vor permite sa revendicati voucher-ul.

Cum utilizezi voucher-ul? Suma acordata cu titlu de bonus, ca urmare a revendicarii voucher-ului, conform celor de mai sus, poate fi utilizata conform si in acord cu termenii si conditiile Aplicatiei Profi.  

La achizitii ulterioare realizate din oricare magazine Profi cat timp contul clientului este activ, scanati, prin aplicatie, codul QR de la casa de marcat inainte de a achita contravaloarea produselor si beneficiati de reducere, corespunzator cuantumului bonusului din aplicatie. Voucher-ul are valabilitate nelimitata si poate fi utilizat conform Termenelor & Conditiilor generale Profi App.

Aceasta oferta se poate cumula cu bonusul din aplicatie provenit din tranzactii curente, precum si cu alte oferte disponibile in magazinul Profi de unde achizitionati produse cu utilizarea voucher-ului. Oferta acestei campanii nu acopera valoarea produselor din tutun.

Pentru claritate, valoarea bonusului acordat prin voucher se aduna la valoarea bonusului provenit din tranzactii curente prin aplicatia Profi, prin exceptie de la Termenele si Conditiile generale ale aplicatiei.

Pentru mai multe detalii privind functionalitatile aplicatiei Profi, va rugam sa consultati Termenele & Conditiile Profi App, disponibile in meniul „Mai mult” si prin accesarea optiunii „Profil”, si aplicabile integral prezentei Campanii.