Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

GITANA WINERY VIN ROSU SEC MERLOT RESERVA 0.75L

Vizual: limpede, roșu rubiniu închis, strălucitor cu reflexii purpurii.
Olfactiv: intens, impresionant prin aromele complexe de fructe de pădure (cireșe, mure și afine).
Gustativ: consistent, echilibrat, cu taninuri catifelate, nuanțe de prune uscate și ciocolată amară, cu post-gust prelung, delicat.
Macerarea pe boștină și fermentaţia durează aproximativ 20 de zile în căzi din lemn de stejar, după care vinul trece prin fermentarea malolactică în butoaie de lemn. Fermentarea este realizată doar cu ajutorul drojdiilor indigene. Maturarea de aproximativ 2 ani are loc în butoaie de stejar din Krasnodar, în condiții controlate de umiditate și temperatură, optime înnobilării vinului.

Detalii

  1. TIP: Vin
  2. CULOARE: Rosu
  3. STIL: Sec
  4. SOI: Merlot
  5. TARA DE ORIGINE: Romania
  6. AROMA: Fructat
  7. LITRAJ(L): 0.75L
  8. ALCOOL(%): 14.0%
  9. CRAMA: Vinul Gitana reprezinta rezultatul impletirii armonioase dintre generozitatea naturii si munca omului. Este rodul pasiunii pentru vinificatie a familiei Dulgher, sustinut de un terroir exceptional. Gitana reprezinta un simbol al confluentei dintre traditie si modernitate, o intoarcere spre origini, dar in acelasi timp si o privire spre viitor, marcand astfel o etapa importanta in renasterea vinurilor moldovenesti. Podgoriile Gitana sunt plasate in arealul a doua sate din raionul Leova, fiind impartite in trei zone. O zona se afla in satul Filipeni, iar celelalte doua în satul Romanovca. Zonele respective sunt favorabile cultivarii vitei-de-vie, deoarece intrunesc toate caracteristicile pedoclimatice necesare pentru producerea vinului de inalta calitate.
  10. ASOCIERE CULINARA: Carnea la grătar, carnea roșie, carnea de curcan sau cea de rață.