Ingrediente:
  • 2 ardei rosii mari
  • 6 morcovi mijlocii
  • 1 ceapa medie
  • 300 gr suc rosii
  • 500 gr carne porc
  • sare
  • piper boabe negru, macinat negru si boabe rosu
  • zahar
  • nucsoara
  • 1 tulpina subtirica telina
  • cimbru
  • boia iute
  • ulei masline
  • ulei floarea soarelui
Sos dulce picant pentru paste. Se mai lasa pe foc pana ce carnea se poate ...
Sosul asta il stiu de la mama mea care il face foarte des pentru paste.Pe de alta parte seamana intr-un fel cu sosul ragu dar nu pot sa zic ca e chiar ragu ragu asa ca i-am zis sos dulce-picant ca asa e la gust :)
Preparare:
  1. Tocam destul de grosolan ceapa,ardeii,morcovii si carnea.
  2. Punem initial la calit ceapa si carnea si le lasam pana isi schimba carnea culoarea.
  3. Adaugam ardeii si morcovii si lasam la foc mic sa scada toate.
  4. Sucul de rosii se amesteca cu 2 linguri ulei floarea soarelui sau ulei de masline,cele 3 tipuri de piper, nucsoara (se da prin razatoare f. putin ca are gust puternic), 2 lingurite zahar (sau mai putin) ,sare, cimbru.
  5. Cand legumele s-au inmuiat destul de bine si si-au lasat propriul suc se tranteste peste ele sucul de rosii.
  6. Se mai lasa pe foc pana ce carnea se poate patrunde cu o furculita dupa care se ia de pe foc, se lasa la racit si apoi se baga cu totul (inclusiv carnea) la robot si se mixeaza cat de fin poftiti :)

Iti recomandam

Cheesecake cu lapte de cocos.
Cheesecake cu lapte de cocos. Punem pe deasupra carlionti de ciocolata alba si ...
Astazi, fiind sfarsit de saptamana si deci o zi mai libera cat de cat, profit de ocazie si va aduc reteta acestui simplu dar delicios cheesecake.. Mixam biscuitii cu untul rece, fulgii de cocos si zaharul vanilat. Asezam mixul in cercul pentru torturi, asezat pe un platou sau farfurie plata si il presam bine...
Vezi reteta
Tocanita de ciuperci.
Tocanita de ciuperci. Spre sfarsit potrivim de sare, piper, putina boia, adaugam patrunjelul ...
O mancarica tare simplu de incropit care merge si in zilele de post :). Tocam ceapa marunt si o punem la calit intr-o lingura sau doua de ulei. Dupa ce devine transparenta adaugam sucul de rosii, ciupercile curatate, spalate si taiate feliute destul de subtiri si o cescuta de apa. Acoperim cu capac si lasam ...
Vezi reteta
Copane de pui in crusta de seminte.
Copane de pui in crusta de seminte. Se fac repede foc si sunt gustoase atat calde cat si reci ...
Printre sarmale, salata bouef si aperitive, am facut o pauza scurta foc ca sa postez aceasta reteta care se poate afla pe masa de Craciun daca doriti sa preparati si altceva pe langa retetele traditionale. Se fac repede foc si sunt gustoase atat calde cat si reci. Le puteti servi langa o garnitura de carto...
Vezi reteta
Colomba Pasquale (cozonac de Paste).
Colomba Pasquale (cozonac de Paste). Consistenta seamana mult cu cea a panettone-lui ...
Colomba este dulcele traditional italian servit de Paste si desi echivalentul lui la noi ar fi cozonacul, nu seamana deloc cu el. L-am botezat, impropriu, cozonac pentru ca va fi mai usor de gasit in lista dulciurilor din sidebar. Consistenta seamana mult cu cea a panettone-lui dar este diferit de acesta pri...
Vezi reteta
Sirop de cirese.
Sirop de cirese. Este foarte racoros si aromat plus ca e mult mai sanatos ...
Este foarte racoros si aromat plus ca e mult mai sanatos decat cel cumparat.. Amestecam ciresele cu tot cu sambure, cu capsunile si apa si le zdrobim bine de tot dupa care le lasam la frigider pentru 24 ore. Dupa 24 ore, punem ciresele noastre intr-o bucata de tifon si stoarcem cat de bine putem tot sucul. Eu...
Vezi reteta

Trimite CV

Trebuie aleasa o regiune!
Trebuie ales un post disponibil pentru care doriti sa trimiteti CV!
Trebuie completat numele!
Trebuie completat prenumele!
Trebuie completata adresa de email!
Trebuie completat numarul de telefon!
Incarca un CV:
(* max.: 5MB, doar fisiere DOC sau PDF )
Va rugam incarcati un CV!!
Pentru a continua este necesar acordul cu termenii si conditiile Profi.
Pentru a continua este necesar acordul cu politica de confidentialitate Profi.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!