Retete pentru toate gusturile

Tocanita de ciuperci.
Tocanita de ciuperci. Spre sfarsit potrivim de sare, piper, putina boia, adaugam patrunjelul ...
O mancarica tare simplu de incropit care merge si in zilele de post :). Tocam ceapa marunt si o punem la calit intr-o lingura sau doua de ulei. Dupa ce devine transparenta adaugam sucul de rosii, ciupercile curatate, spalate si taiate feliute destul de subtiri si o cescuta de apa. Acoperim cu capac si lasam ...
Vezi reteta
Copane de pui in crusta de seminte.
Copane de pui in crusta de seminte. Se fac repede foc si sunt gustoase atat calde cat si reci ...
Printre sarmale, salata bouef si aperitive, am facut o pauza scurta foc ca sa postez aceasta reteta care se poate afla pe masa de Craciun daca doriti sa preparati si altceva pe langa retetele traditionale. Se fac repede foc si sunt gustoase atat calde cat si reci. Le puteti servi langa o garnitura de carto...
Vezi reteta
Budinca de broccolo romano.
Budinca de broccolo romano. Pudram suprafata din belsug cu pesmet, bobite de piper ...
Este un fel de mancare extraordinar de simplu de facut,nu necesita nici prea mult timp si nici prea multe ingrediente!. Punem buchetelele de conopida la fiert (in apa cu sare)cat sa se inmoaie dar sa nu fie fierte complet Intre timp tapetam din belsug o tava cu unt si pesmet Scoatem conopida si o punem la scu...
Vezi reteta
Sarmale de post in foi de vita.
Sarmale de post in foi de vita. Fierbem sarmalutele pe foc foarte mic cca 2 ore ...
Ador sarmalutele in foi de vita. Le-am umplut de data aceasta cu ciuperci champignon, morcov si praz si le-am servit cu putina smantana de post dar puteti sa le serviti si cu un iaurt de soia daca doriti. Mi-au iesit in jur de 50 de sarmale de cca 5 cm fiecare si au fost pur si simplu devorate. Extrem de ...
Vezi reteta
Legume la cuptor cu crocant de paine.
Legume la cuptor cu crocant de paine. Asezam intai un strat de felii de vanata, apoi ...
Zilele trecute am facut aceasta reteta abolut delicioasa care poate fi transformata intr-o reteta de post, fara sa pierdem din gust. Se poate servi ca atare sau ca garnitura langa peste sau friptura, daca nu suntem in post. Noi am servit-o ca atare si a fost excelenta. Ne-am ridicat de la masa cu o senzati...
Vezi reteta

Trimite CV

Trebuie aleasa o regiune!
Trebuie ales un post disponibil pentru care doriti sa trimiteti CV!
Trebuie completat numele!
Trebuie completat prenumele!
Trebuie completata adresa de email!
Trebuie completat numarul de telefon!
Incarca un CV:
(* max.: 5MB, doar fisiere DOC sau PDF )
Va rugam incarcati un CV!!
Pentru a continua este necesar acordul cu termenii si conditiile Profi.
Pentru a continua este necesar acordul cu politica de confidentialitate Profi.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!