Retete pentru toate gusturile

Rulada de carne cu glazura dulce picanta.
Rulada de carne cu glazura dulce picanta. Glazura dulce picanta, ii da un gust si un ...
Pentru cei care nu iubesc in mod deosebit drobul traditional de Paste din carne de miel, aceasta rulada poate fi o optiune delicioasa pentru invitatii nostri. Umplutura poate varia in functie de legumele care ne plac mai mult. De exemplu, puteti inlocui fasoalea verde cu mazare sau cu bastonase de morcov p...
Vezi reteta
Tarta rustica cu dovlecei.
Tarta rustica cu dovlecei. Este delicioasa, rapida si econimica asa ca va invit sa ...
Saptamana trecuta, cred ca vineri, am facut aceasta delicioasa tarta si ieri am refacut-o pentru ca ne-a placut foarte foarte mult. Poate fi servita, calda sau rece, la un picnic. Este delicioasa, rapida si econimica asa ca va invit sa o incercati daca va plac tartele si, bineinteles, dovleceii.
Vezi reteta
Pere false.
Pere false. Le puteti umple cu ce doriti: cu peste, cu branzica, etc.
am zis sa execut ceva simplut si gustos pentru masa de pranz cand vine Cris de la servici. Asa ca am executat urmatoarele pere false.. Spalam rosioarele si le lasam sa se usuce. Carnea tocata o amestecam cu o ceapa mica data prin razatoare,sare, piper si boia iute si o calim intr-o lingura de ulei. Taiem cu c...
Vezi reteta
Mousse de ton.
Mousse de ton. Un aperitiv delicios si foarte rapid pentru pretentiosi ...
Un aperitiv delicios si foarte rapid. Scurgem bine tonul dupa care il mixam cu 100 gr unt la temperatura camerei, pana inglobam tot untul, Adaugam pe rand cele 4 linguri de maioneza si mixam la viteza maxima pana cand mousse-ul capata o consistenta matasoasa, Prajim cateva felite de paine (eu am servit cu pai...
Vezi reteta
Canape (minitartine) cu mousse de prosciutto cotto.
Canape (minitartine) cu mousse de prosciutto cotto. Cu ajutorul unui spritz decoram cateva ...
Canape (minitartine) cu mousse de prosciutto cotto. Mixam la robot toate ingredientele din reteta in afara de masline. Cu ajutorul unui spritz decoram cateva triunghiuri de paine si le decoram cu feliute de masline verzi. ...
Vezi reteta

Trimite CV

Trebuie aleasa o regiune!
Trebuie ales un post disponibil pentru care doriti sa trimiteti CV!
Trebuie completat numele!
Trebuie completat prenumele!
Trebuie completata adresa de email!
Trebuie completat numarul de telefon!
Incarca un CV:
(* max.: 5MB, doar fisiere DOC sau PDF )
Va rugam incarcati un CV!!
Pentru a continua este necesar acordul cu termenii si conditiile Profi.
Pentru a continua este necesar acordul cu politica de confidentialitate Profi.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!