Retete pentru toate gusturile

Il ventaglio (evantaiul).
Il ventaglio (evantaiul). Presaram jumatate din parmezanul razuit pe toata ...
Reteta apartine surorilor Simili care sunt renumite pentru diversitatea modului de a gati si prezenta o reteta.. Eu am facut aluatul la maisna de paine dar daca il faceti la mana procedati ca la un aluat de paine incorporand intotdeauna untul si sarea la sfarsit.Pentru masina de paine puneti ingredientele lic...
Vezi reteta
Nodini.
Nodini. Se amesteca bine si asta e sosul prin care dam fiecare ...
Desi azi nu m-am simtit in apele mele deloc (cred ca ma paste o raceala), m-am trezit cu cratita in mana!!! Vreau sa va spun ca eu cand ma simt mai rau trebuie neaparat sa fac treaba sau sa gatesc ca sa ma pun pe picioare. Detest sa stau in pat sau sa stau pur si simplu. Asa ca dupa salamiorul de ton am fa...
Vezi reteta
Mucenici moldovenesti.
Mucenici moldovenesti. O reteta simpla si foarte rapida, fara timpi interminabili ...
Anii trecuti am facut mucenici muntenesti, fierti si cu multa multa nuca, dar anul asta am zis sa-i incerc pe cei moldovenesti si mi-a parut bine ca i-am facut pentru ca sunt atat de pufosi si de parfumati! Va propun o reteta simpla si foarte rapida, fara timpi interminabili de asteptat pe langa aluat sa v...
Vezi reteta
Decoratiuni masa Paste.
Decoratiuni masa Paste. Reteta aluatului apartine maestrului Paolo Fulgente ...
Reteta aluatului apartine maestrului Paolo Fulgente si este un aluat special si exclusiv pentru decoratiuni. Aceste decoratiuni NU se mananca dar se conserva foarte bine. Maestrul Fulgente spune ca se conserva pana la 2 ani. Cred ca acest lucru se datoreaza faptului ca aluatul contine otet.
Vezi reteta
Gogosi cu flori de dovlecel.
Gogosi cu flori de dovlecel. Formam cu mana umeda mici gogosele pe care le ...
Prima data cand am venit in Italia am cumparat dintr-o pizzerie aceste gogosi dulci si mi-au placut extraordinar de mult. A fost prima data cand am mancat flori de dovlecel si de atunci le fac in fiecare vara alaturi de cele umplute. Sunt foarte fine si deloc dietetice dar foarte bune.
Vezi reteta

Trimite CV

Trebuie aleasa o regiune!
Trebuie ales un post disponibil pentru care doriti sa trimiteti CV!
Trebuie completat numele!
Trebuie completat prenumele!
Trebuie completata adresa de email!
Trebuie completat numarul de telefon!
Incarca un CV:
(* max.: 5MB, doar fisiere DOC sau PDF )
Va rugam incarcati un CV!!
Pentru a continua este necesar acordul cu termenii si conditiile Profi.
Pentru a continua este necesar acordul cu politica de confidentialitate Profi.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!