Retete pentru toate gusturile
- Il ventaglio (evantaiul). Presaram jumatate din parmezanul razuit pe toata ...
- Reteta apartine surorilor Simili care sunt renumite pentru diversitatea modului de a gati si prezenta o reteta.. Eu am facut aluatul la maisna de paine dar daca il faceti la mana procedati ca la un aluat de paine incorporand intotdeauna untul si sarea la sfarsit.Pentru masina de paine puneti ingredientele lic...
- Nodini. Se amesteca bine si asta e sosul prin care dam fiecare ...
- Desi azi nu m-am simtit in apele mele deloc (cred ca ma paste o raceala), m-am trezit cu cratita in mana!!! Vreau sa va spun ca eu cand ma simt mai rau trebuie neaparat sa fac treaba sau sa gatesc ca sa ma pun pe picioare. Detest sa stau in pat sau sa stau pur si simplu. Asa ca dupa salamiorul de ton am fa...
- Mucenici moldovenesti. O reteta simpla si foarte rapida, fara timpi interminabili ...
- Anii trecuti am facut mucenici muntenesti, fierti si cu multa multa nuca, dar anul asta am zis sa-i incerc pe cei moldovenesti si mi-a parut bine ca i-am facut pentru ca sunt atat de pufosi si de parfumati! Va propun o reteta simpla si foarte rapida, fara timpi interminabili de asteptat pe langa aluat sa v...
- Decoratiuni masa Paste. Reteta aluatului apartine maestrului Paolo Fulgente ...
- Reteta aluatului apartine maestrului Paolo Fulgente si este un aluat special si exclusiv pentru decoratiuni. Aceste decoratiuni NU se mananca dar se conserva foarte bine. Maestrul Fulgente spune ca se conserva pana la 2 ani. Cred ca acest lucru se datoreaza faptului ca aluatul contine otet.
- Gogosi cu flori de dovlecel. Formam cu mana umeda mici gogosele pe care le ...
- Prima data cand am venit in Italia am cumparat dintr-o pizzerie aceste gogosi dulci si mi-au placut extraordinar de mult. A fost prima data cand am mancat flori de dovlecel si de atunci le fac in fiecare vara alaturi de cele umplute. Sunt foarte fine si deloc dietetice dar foarte bune.
Trimite CV
Casuta cu sugestii
Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!
Cautare
Introduceti mai jos ce vreti sa cautati