In luna decembrie 2015, proiectul “Craciun pentru fiecare” desfasurat,  a insemnat oferirea unui sprijin material pentru peste 5000 de copii, familii si persoane varstnice din categorii dezavantajate din judetele Timis, Arad, Bihor, Cluj-Napoca si municipiul Bucuresti.

Proiecte

sociale

Proiectul “Craciun pentru fiecare” desfasurat in luna decembrie 2015 a  insemnat oferirea unui sprijin material pentru peste  5000 de copii, familii si persoane varstnice din categorii dezavantajate din judetele Timis, Arad, Bihor, Cluj-Napoca si municipiul Bucuresti.

La Spitalul Municipal din Timișoara au fost renovate, un hol al secției de Chirurgie Toracică și un salon al Clinicii de Medicină Internă (Cardiologie). Au fost vopsiți pereții, s-au schimbat unele geamuri, instalațiile necesare, iar în salon  a fost amenajată o baie pentru pacienții care se adresează acestei unități sanitare, unii dintre ei fiind greu deplasabili.

In 2016, am sprijinit MagiCAMP, tabăra copiilor diagnosticați cu cancer și-a deschis porțile pentru 180 de copii, cu vârste între 6 și 16 ani, în 9 serii.Timp de mai bine de două luni, din iulie până în septembrie, copii întâmpinati la Brănești au avut parte de 7 săptămâni de aventura si joaca la greu, au uitat pentru un timp de suferință, branule, tratamente chinuitoare și și-au luat înapoi copilăria. Copii au fost permanent monitorizati de echipele medicale ale celor mai mari spitale cu secții de Oncopediatrie din tara.

In iunie 2016, am donat notebook-uri copiilor dornici sa invete programare in cadrul orelor Coder Dojo cu ajutorul voluntarilor de la Pro Mosnita.

Mici "programatori" s-au instalat rapid in fata note book-urilor , punand in numeroase intrebari mai mult sau mai putin tehnice si bucurandu-se atat de programele instalate cat si de coloritul placut al computerelor.

In decembrie 2015, Profi impreuna cu Asociatia Aradensis  a facut o  investitie de  10.000 euro au fost reconditionate si recompartimentate doua saloane ale sectiei de maternitate de la Spitalul Clinic de Urgenta Arad.

 

Astfel cele doua saloane au fost transformate in  patru saloane mai mici, oferind posbilitatea de a trata mai multi pacienti, in conditii de igiena si confort sporite.

In 2016 ,PROFI a sarit din nou in ajutorul oamenilor din judetul Bacau. loviti de inundatiile , trimitand produse si apa catre mai mult comune din judetul Bacau . Prin intermediul echipelor de la Crucea Rosie Bacau peste 350 de familii din comunele Cleja,Hemeius, Magura, Helegiu, Parjol, Podul Turcului, Margineni, afectate de inudatii, au primit ajutoare, pentru a putea trece mai usor peste acesta perioada.

In octombrie 2016, impreuna cu Asociatia Descopera Natura din Cluj, am ajutat la acoperirea unui manej exterior astfel incat orele de Terapie Asistata cu Ajutorul animalelor se poata avea loc pe tot parcursul anului, nu doar in perioadele cu vreme buna.

 

Asociaţia sa din Cluj are ca scop ajutorarea copiilor cu diferite boli, dizabilităţi, abuzati sau care sufera de autism prin terapia cu animale mai mici sau mai mari (caini, pisici ,cai).

 

Animalele devin parteneri de incredere, ce nu inspira teama micutilor , ajutandu-i si imbunatatindu-le starea.

In luna iunie, am fost alaturi , timp de cateva ore, si de seniorii de la centrul de zi pentru persoane varstnice din Calea Lipovei, care s-au bucurat produse dar si de apropierea si contactul cu noi. Cuvinte frumoase, mici serenade si poezii au fost felul in care seniorii si-au exprimat creativ multumirea pentru ca nu au fost uitati.

Copyright © 2017 S.C. Profi Rom Food S.R.L. Toate drepturile rezervate.