Sanatate

si Educatie

Din 2011, împreună cu tine, schimbăm în bine și aducem speranță în viețile a milioane de copii din toată România. Îți mulțumim că ești alături de noi în acest demers! Mai jos sunt detalii despre campaniile noastre sociale în care te poți implica în fiecare an.

Te costa 0 lei sa ajuti un copil - 2017

 

Incepand cu anii trecuti, campaniile PROFI de responsabilitate sociala au vizat imbunatatirea calității vietii copiilor, oferind clientilor posibilitatea de a directiona prin votul catre unul dintre ONG-urile inscrise in campanie, un procent din suma totala de 1.500.000 de lei. Alatura-te noua in aceasta campanie si voteaza proiectul care crezi ca merita sa fie sprijinit. Te costa 0,00 lei sa influentezi in bine prezentul si viitorul unor copii din Romania care au nevoie de ajutor.

Te costa 0 lei sa ajuti un copil - 2018

 

Îți amintești cât te costă să faci fericit un copil? La fel ca în anii trecuți, la Profi, tot 0,00 lei. Asta înseamnă că și în 2018 continuăm campania de responsabilitate socială, prin intermediul căreia încercăm să aducem un strop de fericire în viața celor mici. Cele 7 ONG-uri care se ocupă de proiecte vor primi un procent din suma totală de 1.500.000 de lei pe care Profi o donează.

 

Îți recomandăm să faci cunoștință cu cele 7 proiecte participante, aici: Sport, Sanatate, Protectia mediului, Incluzine sociala, Educatie, Cultura si Apararea drepturilor copiilor.

 

Procentul alocat fiecărui ONG va fi stabilit în funcție de votul celor care scanează bonurile la infochioșc. Indiferent de valoarea cumpărăturilor, de fiecare dată când cumperi de la Profi, scanează bonul și fă și tu fericiți niște copii!

Impreuna cu tine, Profi salveaza destine - 2016

 

Cea de-a treia editie a campanie “Impreuna cu tine,Profi salveaza destine” continua sa aduca un zambet pe fetele nevinovate ale copiilor,  prin proiectele participante , dedicate imbunatatirii calitatii vietii lor.

Profi te premiaza

 

Incepand cu 2010 si pana in 2013 campanie CSR anuala  “Profi te premiaza” a oferit catorva zeci de mii de elevi peste 5381 de calculatoare performante, software educational, 226 de videoproiectoare si accesorii IT pe care PROFI le-a donat catorva sute de scoli pentru a da o sansa in plus elevilor de azi pe piata globalizata a muncii, de maine.

Impreuna cu tine, Profi salveaza destine - 2014 / 2015

 

Incepand cu 2014, campania CSR a vizat domeniul sanatatii oferind clientilor sansa de a directiona  prin votul catre unul dintre ONG-urile inscrise in campanie, cele trei premii oferite de Profi.

 

Fiecare dintre aceste ONG avea sanse egale sa intre in posesia unuia din cele trei premii de 1 milion, 100 mii si respectiv 50 mii de lei puse la dispozitie de catre PROFI.

A doua actiune a platformei “Profi iubeste sanatatea” este parteneriatul dintre companie si  maratonul Timotion 2016, desfasurat la Timisoara in 23 aprilie, unde  24 dintre angajatii Profi au luat  startul  fiind asteptati impreuna cu sustinatorii in zona Profi special pregatita cu diferite activitati de relaxare si multe sticle de apa .

 

Tot in luna aprilie, prin acceasi platforma dedicata sanatatii am lansat o provocare catre publicul larg - De la nicotina la arta - desfasurata in zone centrale din Iasi(15-17 aprilie), Timisoara (22-24 aprilie), Bucuresti (22-24 aprilie).

 

Invitatia adresata prin intermediul promoteritelor Profi este curajoasa: schimba un obicei daunator sanatatii cu un fruct si propune fumatorilor sa renunte la tigari in schimbul unui fruct.

Prin lansarea platformei Profi Iubeste sanatatea, in luna martie 2016, PROFI nu promoveaza doar ”un model sanatos de afaceri  ci si un mod sanatos de viata”

 

Este pentru prima data cand un retailer din Romania se angajeaza intr-un  program de preventie a bolilor prin incurajarea unui mod de viata sanatos.

 

Lansarea platformei  “Profi iubeste sanatatea” incepand cu luna martie 2016 debuteaza printr-un program concurs de 3 luni, menit sa-I incurajeze pe fumatori sa se lase de fumat.

 

Mai multi zeci de fumatori dintre angajatii Profi s-au inscris in concurs, primind  toate materialele necesare de informare, beneficiand de sesiuni de spirometrie, consiliere si pastile.

 

Fiecare dintre cei care nu vor mai fuma deloc in timpul si la finalul acestei prime actiuni a platformei de sanatate va primi o bicicleta, dar nu oricum : controala medicale inopinante determina nivelul de CO exhalat de participanti astfel  incat premiile vor reveni numai celor care s-au lasat de fumat.

Tigarile colectate se vor transforama in opere de arta neconventionala realizate de artistul iulian Emil Moldovan si vor fi expuse, in luna mai, in locatii centrale  din cele 3 orase.

Copyright © 2017 S.C. Profi Rom Food S.R.L. Toate drepturile rezervate.

Sanatate

si Educatie

Sanatate

si Educatie