Regulamentul oficial al evenimentului “ZAMBETE MICI CU VISURI MARI”
Regulamentul oficial al evenimentului “ZAMBETE MICI CU VISURI MARI” 01.09.2017 – 30.09.2017

CAPITOLUL 1 – Organizatorul

 


1.1. COLGATE-PALMOLIVE (ROMANIA) S.R.L. cu sediul în str. Gara Herăstrău nr. 4C, Clădirea B, GREEN COURT BUCHAREST, Etaj 2, sector 2, Bucureşti, înregistrată la Oficiul Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul București cu nr. J40/3828/1992, având Cod Unic de Înregistrare RO 2355450, reprezentată prin împuternicit, denumită în continuare “Organizatorul”, organizează evenimentul „ZAMBETE MICI CU VISURI MARI”, eveniment ce se va desfășura în perioada 01.09.2017 – 30.09.2017 în Magazinele PROFI.


1.2. Evenimentul “ZAMBETE MICI CU VISURI MARI” se desfășoară în magazinele din rețeaua de magazine PROFI enumerate în Anexa la Regulament, în conformitate cu prezentul Regulament (denumit în continuare “Regulamentul”), document obligatoriu pentru toți participanții. Înscrierea la eveniment se poate face doar în perioada campaniei. Modalitatea de validare a câștigătorilor se va face conform prezentului regulament.


1.3. Participanții la eveniment pot câștiga premiile în urma înscrierii în concurs, prin tragere la sorți, dacă îndeplinesc condițiile descrise în  prezentul Regulament. În acest sens, participanții trebuie să achiziționeze, prezentand cardul Profi la casa de marca, din Magazinele Participante, minim 2 produse Colgate, dintre care unul sa fie o pasta de dinti Colgate, si pot castiga premii prin tragere la sorti. Achiziționarea oricăruia dintre aceste produse și urmarea pașilor înscriși în Regulament, oferă dreptul participanților de a câștigă premiile puse la bătaie în cadrul acestui concurs. Premiile ce pot fi câștigate în urma participării la acest eveniment sunt prevăzute în prezentul Regulament.


1.4. Participanții la eveniment se obligă să respecte termenii și condiţiile prezentului Regulament. Organizatorul își rezervă dreptul să descalifice din eveniment, fără vreo notificare prealabilă, orice participant care nu respectă regulile prezentului Regulament sau care încearcă în orice fel să fraudeze sistemul de înscriere în extragerea premiilor.


1.5. În cazul în care, pe parcursul derulării evenimentului, Organizatorul se confruntă cu situații neprevăzute legate de sistemul de înscriere în eveniment, acesta își rezervă dreptul să anuleze extragerea, și/sau să prelungească perioada de derulare a acesteia și/sau să modifice modalitatea de acordare a premiilor, fără o notificare prealabilă a acestor
modificări.


1.6. Regulamentul Oficial este întocmit și va fi făcut public conform legislației aplicabile din România în Magazinele Participante sau trimițând o solicitare scrisă la sediul Colgate- Palmolive (Romania) S.R.L., str. Gara Herăstrău nr. 4C, sector 2, Bucureşti, cu mențiunea pentru Evenimentul “ZAMBETE MICI CU VISURI MARI”. Prezentul regulament va fi publicat, totodata, pe www.profi.ro. Regulamentul de participare/desfășurare a
evenimentului este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestora în magazinele participante.

1.7. Participarea la eveniment echivalează cu, cunoașterea și acceptarea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.


1.8. Pentru participarea la eveniment, cumparatorii trebuie să achiziționeze produsele participante menționate în cuprinsul Regulamentului, si sa utilizeze, in procesul de cumparare cardul Profi. In acest fel, in mod automat, in sistemul Profi va aparea numele persoanei si produsele achizitionate. Prin urmare, dupa tragerea la sorti a castigatorilor, nu mai este nevoie de validarea acestora prin intermediul bonului fiscal care sa ateste achizitia produselor participante la prezenta campanie.
1.9. Prin participarea la eveniment, participanților nu le vor fi impuse niciun fel de cheltuieli suplimentare cu excepția cumpărării produselor menționate în prezentul Regulament și a contravalorii tarifelor de telefon normale pentru obținerea detaliilor suplimentare privind Regulamentul.

 


CAPITOLUL 2 – Durata Evenimentului

 


2.1. Evenimentul se desfășoară în perioada 01.09.2017 – 30.09.2017.


CAPITOLUL 3 – Mecanismul Evenimentului Dreptul de participare. Mecanismul evenimentului


3.1. Evenimentul “ZAMBETE MICI CU VISURI MARI” este deschis tuturor rezidenților din România, cu vârsta de peste 18 ani, care în perioada 01.09.2017 – 30.09.2017 vor achiziționa cu cardul Profi, din Magazinele Participante, 2 produse Colgate, dintre care unul sa fie o pasta de dinti Colgate.


3.2. Pentru a participa la tombolă, participanții trebuie să se înscrie, cu ajutorul cardului Profi utilizat in procesul de cumparare, în baza de date ce va fi folosită pentru extragerea finală. Datele furnizate pentru înscrierea la tombolă sunt in cele din sistemul Profi. Alegerea câștigătorilor se va face cu ajutorul platformei www.random.org. Premiile tombolei se vor acorda în urma extragerilor finale ce vor avea loc zilnic. In termen de 5 zile de la extragere câștigătorii vor fi contactați telefonic de către un reprezentant al Agenției Organizatorului. In termen de maxim 14 zile de la data la care au fost instiintati de faptul ca au castigat premiul, castigatorii vor intra in posesia acestuia (seturile de produse Colgate de igiena orala – prin
curier).


3.4. Produsele participante la prezenta campanie sunt urmaroarele:


COLGATE PASTA DINTI TOTAL ADVANCED WHITE/FR 10
PASTA DINTI COLGATE ADVANCED WHITENING 50ML
PASTA DINTI COLGATE SMILES 50ML COPII 6 ANI
PERIUTA DINTI COLGATE EXTRA CLEAN 1+1 GRATIS
PERIUTA DINTI COLGATE SMILES
PASTA DINTI MAX FRESH COLGATE 100ML COOL MINT
PERIUTA DINTI COLGATE MEDIUM
PASTA DINTI COLGATE MAX WHITENING 100ML
COLGATE PASTA DINTI ANTICARIE 125ML
COLGATE ADVANCE WHITE 100ML+ADVANCED WHITE 50ML
COLGATE PERIUTA DINTI PREMIER CLEAN MED
COLGATE APA DE GURA PLAX MULTIPROTECTION 250ML
COLGATE HERBAL PROPOLIS PASTA DINTI 125ML@75ML
COLGATE SMILES PASTA DINTI COPII 0-6ANI 50ML
COLGATE MAX WHITE MEDIUM PERIUTA DINTI

COLGATE PASTA DINTI TOTAL ORIGINAL 100ML + 50ML G
COLGATE ADVANCED WHITE PASTA DINTI 100 ML
COLGATE HERBAL PASTA DINTI WHITE 125-75ML
COLGATE PASTA DINTI TOTAL FRESH STRIPE 100ML
COLGATE PERIUTA DINTI ZIG-ZAG MEDIUM
COLGATE PASTA DINTI MAX CAVITY PROTECT F MINT 75M
COLGATE PASTA DINTI MAX CAVITY PROTECT WHITE 75ML
COLGATE MAX PASTA DINTI CAV PROT JR 6+ 50ML
COLGATE PASTA DINTI CAVITY PROTECTION 125ML1+1-35%
COLGATE HERBAL ORIGINAL PASTA DE DINTI 125ML 1+1
COLGATE HERBAL WHITE PASTA DE DINTI 125ML 1+1
COLGATE TOTAL DAILY PASTA DE DINTI 100ML
COLGATE EXPERT COOL MINT PASTA DE DINTI 75ML
COLGATE PASTA DE DINTI MAX FRESH COOL MINT 150ML
COLGATE PASTA DE DINTI MAX WHITE 150ML
COLGATE PASTA TRIPLE ACTION 1+1-40% DIN AL 2-LEA
COLGATE PASTA DINTI TOTAL ORIGINAL 150ML
COLGATE PASTA DINTI TOTAL ADV.WHITEN 150ML
COLGATE PASTA DINTI VISIBLE ACTION 100ML
COLGATE JUNIOR SMILES PASTA DINTI COPII+6 ANI 50ML
COLGATE KIDS SMILES PASTA DINTI COPII 3-5 ANI 50ML
COLGATE PASTA DINTI MAX FRESH CU POMPITA 100ML
COLGATE PASTA DINTI TOTAL ORIGINAL CU POMPITA100ML
COLGATE HERBAL PROPOLIS PASTA DINTI 100ML
COLGATE HERBAL WHITE PASTA DINTI 100ML
COLGATE APA DE GURA MAX WHITE 250ML

 


CAPITOLUL 4 – Extragerea câștigătorilor


4.1. Participarea la eveniment se poate face din prima până în ultima zi acestuia inclusiv, însă numai în timpul programului de activare a promoterilor din fiecare magazin, program detaliat în Anexa prezentului Regulament.


4.2. Nu pot participa la acest concurs angajații Colgate-Palmolive (România) S.R.L., ai rețelelor de magazine în care se desfășoară evenimentul, ai agențiilor și societăților implicate în organizarea și derularea evenimentului (în speță Field Star, Kruger, PROFI), precum și rudele de gradul I (copii și părinți) și soţul/soţia celor menționați anterior.


4.3. În cazul în care câștigătorul refuză să furnizeze datele necesare în vederea validării premiului (nume, prenume, nr. de telefon, adresă e-mail, etc.) – dacă aceste date sunt solicitate de către promoter - acesta va pierde premiul. În cazul în care câștigătorul nu colaborează cu Organizatorul în vederea primirii și acceptării premiului, sau în cazul
imposibilității validării sale conform prezentului Regulament, Organizatorul poate să-l descalifice.


4.4. Alegerea câștigătorilor va avea loc loc astfel: timp de 30 de zile consecutive, cat va dura prezenta campanie, PROFI va valida, prin intermediul sistemului sau intern de genstionare a cardurilor de fidelitate PROFI, persoanele care se califica, in baza prezentului regulament, sa
participe la tombola. La sfarsitul fiecarei zile din campanie, PROFI va trimite catre COLGATE-PALMOLIVE (ROMANIA) un tabel continand codurile alocate clientilor PROFI care respecta criteriile din prezentul regulament. Datele vor fi anonimizate, astfel incat angajatii COLGATE-PALMOLIVE nu vor putea identifica persoanele fizice reprezentate de respectivele coduri.
In termen de maximum 4 zile de la data primirii fiecaruia dintre aceste tabele trimise zi de zi, cu ajutorul platformei www.random.org, reprezentantii COLGATE-PALMOLIVE vor efectua tragerea la sorti a castigatorilor zilnici . Vor fi considerate câștigătoare persoanele ale căror
coduri vor fi generate în mod aleatoriu de către program, începând cu codul persoanei aflat pe primul loc și corespunzător numărului de premii acordate. Codurile extrase vor fi trimise catre PROFI, care va comunica datele de contact ale persoanelor castigatoare. Pentru zilele de sambata si duminica, extragerea castigatorilor se va face in prima zi lucratoare (luni) de dupa week-end. Pentru clarificare, la fieacre extragere zilnica, premiile alocate sunt: 1 set de produse de igiena orala Colgate si un tratament dentar pentru copii.
Câștigătorii vor fi contactați în maximum 7 zile lucrătoare de la extragere, de către un reprezentant al Agenției Fieldstar. Fiecare câștigător va primi minimum 2 apeluri telefonice în interval de 3 zile lucrătoare consecutive, la ore diferite, în intervalul orar 9:00 – 20:00 pentru a i se comunica câștigul. Premiile vor fi oferite prin intermediul Agenției Fieldstar.


4.5. În cazul în care câștigătorul nu poate fi contactat din culpa lui (de ex. nu a menționat un număr de telefon valid sau o adresă de email validă, nu răspunde la telefon sau la emailul primit, refuză să furnizeze datele necesare în vederea validării premiului, etc) în decursul celor 3 zile lucrătoare, acesta va pierde premiul (iar premiul va fi oferit următoarei rezerve din listă). În cazul în care câștigătorul nu colaborează cu Organizatorul și/sau cu Agenția în vederea primirii și acceptării premiului sau în cazul imposibilității validării premiului conform prezentului Regulament, câștigătorul va fi invalidat urmând a se apela la o rezervă
desemnată prin tragerea la sorți. Rezervele trebuie sa îndeplinească aceleași condiții de validare ca și câștigătorii, așa cum reiese din prezentul Regulament.


4.6. După alegerea câștigătorului pentru fiecare premiu, vor fi alese și câte 3 rezerve pentru fiecare premiu, rezervele urmând a fi contactate în ordinea generată de către programul www.random.org în cazul în care câștigătorul nu poate fi contactat, refuză premiul sau este
descalificat de către Organizator, potrivit prezentului Regulament. În cazul în care nici rezervele nu sunt în capacitatea de a primi premiile ori nu au putut fi validate, atunci Organizatorul își rezervă dreptul de a nu mai atribui premiile respective.


4.7. Impozitul cu reținere la sursă aplicabil veniturilor individuale provenite din extragerea cu premii aferent premiilor oferite va fi calculat și va fi plătit de Organizator, fără implicarea câștigătorilor, cu condiția furnizării de către aceștia a unui act de identitate valid. Cu excepția prevederilor de mai sus, Organizatorul evenimentului nu este răspunzător de plată altor taxe sau a altor obligații financiare legate de premiile oferite, acestea fiind exclusiv în sarcina câștigătorilor.


4.8. Pe parcursul campaniei, o persoana poate castiga maxim 2 premii dintre cele 60 de premii. Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul acestui eveniment este de 7.200 RON.


CAPITOLUL 5 - Protecția datelor cu caracter personal


5.1. Organizatorul, în speță compania COLGATE-PALMOLIVE (Romania) S.R.L. este înregistrată ca operator de prelucrare de date cu caracter personal la ANSPDCP, având nr. 15362/08.01.2010.


5.2. Organizatorul se obligă, de asemenea, să respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protecția datelor personale stocate pe durata evenimentului. Ca atare, Organizatorul se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale participanților/câștigătorilor la prezenta evenimentului și să le utilizeze conform prezentului Regulament și legislaţiei în vigoare.


5.3. Participanții la evenimentului, în calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, următoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de intervenție asupra datelor (art.14) si dreptul de opoziție (art. 15).


5.4. Prin simpla participare la eveniment și trimiterea datelor personale la Organizator, participanții sunt de acord ca datele lor să intre în baza de date a Organizatorului și să fie prelucrate în scopul prezentului regulament. La cererea expresă, în scris, a participanților, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.


5.5. Următoarele date personale vor fi colectate pe durata evenimentului: nume, prenume, numărul de telefon, adresa e-mail, semnătură. În cazul câștigătorilor de premii, pentru acordarea premiilor, este nevoie ca aceștia să pună la dispoziția Organizatorului și/sau Agenției organizatoare o copie lizibilă a buletinului/cârtii de identitate, necesară în vederea achitării de către Organizator a impozitelor datorate pentru veniturile corespunzătoare
premiilor.


5.6. Datele personale menționate anterior, cu excepția numelui și prenumelui câștigătorilor, nu vor fi făcute publice ele fiind necesare doar pentru înmânarea premiilor. Numele și prenumele câștigătorilor premiilor vor fi făcute publice după momentul validării tuturor câștigurilor, conform obligațiilor impuse Organizatorului de OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piață.


5.7. Scopurile constituirii bazei de date sunt: alegerea câștigătorilor, înmânarea premiilor, înregistrarea câștigătorilor evenimentului, realizarea de rapoarte statistice cu privire la participanți, informarea acestora prin diverse mijloace de comunicare (telefon, poștă, e-mail, pagina web sau alte mijloace de comunicare permise prin lege) cu privire la alte acțiuni
desfășurate în viitor de către Organizator, acestea din urmă doar după persoana vizată și-a exprimat acordul expres și neechivoc. Organizatorul se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția împuterniciților săi.


5.8. Prin participarea la prezenta extragere cu premii, participanții îşi dau în mod expres consimțământul ca datele lor personale (respectiv nume, prenume, numărul de telefon, localitatea, seria și numărul de buletin în cazul câștigătorilor de premii) să fie procesate și incluse în baza de date a Colgate-Palmolive (Romania) S.R.L. în vederea validării, atribuirii
premiilor și îndeplinirii obligațiilor fiscale ale organizatorului prezentei campanii. Participanții care refuză să furnizeze datele cu caracter personal solicitate, nu vor fi supuși procesului de validare pentru acordarea premiilor în cadrul Evenimentului.


5.9. În înțelesul Legii nr. 677/2001, principalele drepturi mai sus menționate aparținând persoanelor vizate au următorul conținut:


• Dreptul de acces la date: Orice persoana vizata are dreptul de a obține de la Operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de către acesta. Astfel, la cererea scrisa, semnata si datata a persoanei respective, trimisa la Colgate Palmolive (Romania) S.R.L menționată la
art. 1.1., o data pe an, in mod gratuit, compania S.C. Colgate Palmolive (Romania) S.R.L va confirma daca utilizează date care o privesc sau va înceta orice prelucrare a acestora.


• Dreptul de intervenție asupra datelor: Orice persoană vizată are dreptul de a obține de la operator, la cerere și în mod gratuit:


(i) după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conforma legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;


(ii) după caz, transformarea in date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conforma legii.

• Dreptul de opoziție: Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări prin transmiterea unei cereri scrise Organizatorului la adresa str. Gara Herăstrău nr. 4C, sector 2, Bucureşti.


5.10. Participarea la eveniment constituie acordul potențialilor câștigători referitor la faptul ca numele și câștigul, vor fi făcute publice, potrivit legislaţiei în vigoare și folosit în materiale publicitare de către Organizator fără nici un fel de plata aferenta. Organizatorul va putea solicita participanților, după caz, să semneze și o declaraţie scrisa in acest sens, fără însă ca aceasta să afecteze calitatea de câștigător si / sau să condiționeze acordarea premiului.


5.11. Prin înscrierea la aceasta eveniment, participanții îşi exprima acordul neechivoc cu prevederile prezentului Regulament.


Capitolul 6 - Forța majora si cazul fortuit

 
6.1. Pentru scopul acestui Regulament, forţă majora înseamnă orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil și inevitabil, iar cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevăzut și nici împiedicat de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din
motive independente de voința sa și a cărui apariție pune pe acesta din urma în imposibilitatea de a-și îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament.


6.2. Dacă o situație de forță majoră sau de caz fortuit împiedică sau întârzie total sau parțial executarea Regulamentului și continuarea Evenimentului, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligațiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire
va fi împiedicată sau întârziată, conform art. 1351 Noul Cod Civil. În cazul în care Organizatorul invocă forța majoră/cazul fortuit, acesta este obligat să comunice participanților la Eveniment, existența acesteia/acestuia în termen de 10 zile lucrătoare de la apariția cazului de forță majoră/caz fortuit.


Capitolul 7 Litigii


7.1. În cazul unor potențiale litigii apărute între Organizator și participanții la Eveniment, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu se vor adresa pentru soluționare instanțelor competente române din București.


7.2. Prin participarea la acest eveniment, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament. Organizator,

COLGATE-PALMOLIVE (ROMANIA) S.R.L.

Anexa PROFI

Desfășurarea evenimentului in magazinele PROFI Organizatorul organizează evenimentul “ZAMBETE MICI CU VISURI MARI” in
magazinele participante PROFI, eveniment ce se va desfășura în perioada 01.09.2017 – 30.09.2017. Evenimentul “ZAMBETE MICI CU VISURI MARI” este deschis tuturor persoanelor fizice cu domiciliul in Romania, cu vârsta de peste 18 ani, care in perioada desfăşurării sale vor achiziționa din magazinele PROFI participante, prezentand cardul Profi la casa de marca,
minim 2 produse Colgate, dintre care unul sa fie o pasta de dinti Colgate.
Prin înscrierea la loteria publicitară în magazinele PROFI, Participanții intră în extragerea pentru câștigarea unuia dintre următoarele premii:

Premiu Cantitate
Set de produse de igiena orala COLGATE 30
Tratamente dentare pentru copii 30

Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul acestui eveniment in magazinele PROFI
este de 7.200 + TVA.

Set de produse de igiena orala COLGATE contin urmatoarele produse: 1 pasta de dinti Colgate Total 100ml, 1 apa de gura Colgate Plax Cool Mint 500 ml, 2 periute de dinti Colgate 360 Whole Mouth Clean, 1 periuta Colgate Smiles 6+, 1 pasta de dinti Colgate Smiles 6+.

Tratamentele dentare vor putea fi valorificate de copii pana in varsta de 14 ani impliniti in ziua validarii castigatorului. Daca persoana castigatoare nu are un copil, sau nu are un copil care sa respecte acest criteriu, va putea indica orice copil cu varsta de maxim 14 ani. Valoarea unui tratament dentar oferit ca premiu la prezenta campanie este de 150 lei.
Tratamentele dentare vor putea fi efectuate in orice cabinet stomatologic din Romania, in orice localitate din Romania. In acest sens, castigatorul, dupa ce a fost validat de catre agentia Field Star, va putea merge impreuna cu copilul al carui parinte sau tutore este, la un
cabinet stamatologic din zona sa, la alegere, si sa beneficieze de orice tratament stomatologic are nevoie, in limita a 150 lei. Cabinetul stomatologic va emite o factura catre agentia Field Star, pe care aceasta o va achita, in numele COLGATE-PALMOLIVE (ROMANIA)
in termen de maxim 5 zile calendaristice. Magazinele PROFI participante – toate magazinele din rețeaua PROFI (600 magazine).

Organizator,

COLGATE-PALMOLIVE (ROMANIA) S.R.L.
Reprezentată prin împuternicit

Recuperare parola

inapoi

Introduceti mai jos adresa dumneavoastra de email, iar noi va vom trimite un email cu instructiuni pentru recuperarea contului.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!