Regulamentul campaniei promotionale “Curatenie garantata, relaxare meritata!” in Profi
Regulamentul campaniei promotionale “Curatenie garantata, relaxare meritata!” in Profi 01.03.2019 – 28.04.2019

 

1.      Organizatorul campaniei. Produse participante. Locatii participante. Conditia de participare.  Durata

1.1.            Organizator al acestei campanii promotionale („Campania”) este UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.A., cu sediul in Ploiesti, B-dul Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea inregistrata la A.N.S.P.D.C.P sub nr.2220, numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”.

1.2.            La aceasta Campanie participa toate produsele comercializate sub marcile Cif, Domestos, Savo, Dero, Omo si Coccolino (marci inregistrate Unilever), produse comercializate in mod individual sau sub forma de pachete promotionale - numite in continuare “produse participante”. Pachetele promotionale ce contin produse participante sunt considerate un singur produs participant.

1.3.            Campania se va desfasura in toate cele 907 magazine Profi din Romania, (numite in continuare “magazine participante”), in perioada 01.03.2019 – 28.04.2019, prin intermediul agentiei de implementare Wave Division SRL, persoana juridica romana, cu sediul în Bucuresti, str. Pantelimon, nr. 10-12, etaj 3, sector 2, România, numita in cele ce urmeaza "Agentia de implementare" si prin intermediul agentiei Kubis Interactive S.R.L. cu sediul in Bucuresti, str. Olari, nr. 11, Sector 2 (denumita in continuare “Agentia de digital”). Agentia de implementare si Agentia de digital sunt denumite impreuna in continuare „Agentii imputernicite”.

1.4.            Conditia de participare la Campanie o constituie cumpararea pe durata Campaniei a oricaror produse participante in valoare cumulata de 25 lei,  pe acelasi bon fiscal („conditia de participare”).

 

2.      Participantii

Prin intermediul acestui mecanism poate participa la Campanie orice persoana fizica, cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 18 ani, care achizitioneaza produse participante din oricare magazin Profi, cu exceptia angajatilor Organizatorului si ai celorlalte societati implicate in mod direct in organizarea si desfasurarea Campaniei (inclusiv angajatii magazinelor participante), precum si membrii familiilor acestora (soti/sotii si rudele de gradul intai ale acestora).

 

3.      Premiile

3.1.            Se atribuie prin tragere la sorti urmatoarele premii:

·         5 premii ce constau in cate o Cafetiera Philips model HD7769/00, in valoare comerciala de 609.4 lei (TVA inclus) fiecare

·         5 premii ce constau in cate un Blender Philips model HR1672/90, in valoare comerciala de 223.3 lei (TVA inclus) fiecare

·         5 premii ce constau in cate o Statie de calcat Philips model GC7710/20, in valoare comerciala de 536.69 lei (TVA inclus)

·         2 premii ce constau in cate un Laptop HP 250 G6 cu procesor Intel® Celeron N3350 pana la 2.40 GHz, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel HD Graphics, Free DOS, Dark Ash Silver, in valoare comerciala de 1099 lei (TVA inclus)

·         2 premii ce constau in cate o Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Mini LCD, Alb, in valoare comerciala de 1549.9 lei (TVA inclus) fiecare

·         5 premii ce constau in cate un voucher turistic, in valoare comerciala de 1.000 lei (TVA inclus) fiecare;

·         200 de premii ce constau in cate un cos cu produse Unilever in valoare comerciala de 178,77 lei (TVA inclus). Fiecare cos contine urmatoarele produse: Omo Ultimate Active Clean 1l, Dero 2in1 aut lichid Iris Alb 4.2l 60s, Coccolino Intense Fresh Sky 960ml, Domestos Thick Bleach Pine 750ml, Domestos Rb Power 5 Pine 55g, Cif Cream Spring Fresh 500ml, CIF Living Room 750 ml, Cif Spray Anti-limescale 750ml, Cif Spray Kitchen Degreaser 750ml, Savo Spray Dezinfectant Fara Clor Univ. 650 ml.

Valoarea totala a unui premiu include valoarea comerciala a acestuia la care se adauga, dupa caz, impozitul ce va fi retinut la sursa conform prevederilor Codului fiscal.

Valoarea comerciala totala a premiilor oferite in aceasta Campanie promotionala este de 44.415,59 lei (TVA inclus).

3.2.            Castigatorii de vouchere turistice vor fi contactati si fiecare va stabili, impreuna cu Organizatorul, modalitatea in care va intra in posesia voucherului. Voucherul nu este nominal si, dupa ce intra in posesia acestuia, castigatorul va putea sa cedeze/sa transmita unei alte persoane dreptul de a valorifica voucherul.

3.3.            Un premiu acordat nu poate fi inlocuit cu alte bunuri sau produse si nici nu se poate acorda contravaloarea lui in bani; in cazul refuzului castigatorului de a beneficia de premiu (prin refuz intelegandu-se orice manifestare expresa si neechivoca ca de exemplu dar fara a se limita la situatiile in care castigatorul refuza preluarea premiului de la reprezentantul Agentiei, refuza semnarea procesului-verbal de predare-primire etc), asa cum este acesta descris in prezentul Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a apela la rezervele extrase conform prezentului regulament. Orice alte cheltuieli sau obligatii de orice alta natură, în legatura cu intrarea castigatorului in posesia premiului, sunt în sarcina exclusivă a câstigatorilor.

 

4.      Mecanismul

4.1.            Consumatorii care achizitioneaza produse participante, indeplinind conditia de participare enuntata in art.1.4 de mai sus, pot participa la tragerea la sorti pentru acordarea premiilor Campaniei, prin completarea formularului de inscriere pe www.unilevertepremiaza.ro.

4.2.            Participantii trebuie sa pastreze in original bonul fiscal cu care au achizitionat produsele participante, pentru validare si atribuirea premiului in cazul in care sunt desemnati drept castigatori la tragerea la sorti.

 

5.      Tragerea la sorti si validarea castigatorilor

5.1.            Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor va avea loc la data de 02.05.2019 la sediul Agentiei de implementare, in prezenta unei comisii formata dintr-un reprezentant al Agentiei de implementare si un reprezentant al organizatorului.

5.2.            Se vor extrage mai intai cei 224 de potentiali castigatori, carora li se atribuie in ordinea in care sunt acestea prezentate in art.3.1 de mai sus. Dupa  care se vor extrage cate trei rezerve pentru fiecare, care vor fi contactate in ordinea in care au fost extrase in cazul in care un potential castigator refuza premiul, ori in eventualitatea invalidarii acestuia.

5.3.            Fiecare potential castigator va fi anuntat telefonic, la numarul de telefon pe care l-a mentionat la inscriere, in cel mult 4 zile lucratoare de la data extragerii, cu privire la procedura de urmat in vederea validarii finale si atribuirii premiului. Acestuia i se va aduce la cunostinta faptul ca trebuie sa comunice date personale, in vederea validarii sale finale, pentru atribuirea premiului castigat, precum si pentru anuntarea publica a castigatorilor conform obligatiei instituita de OG nr.99/2000, solicitandu-i-se sa isi exprime in prealabil acordul in acest sens.

5.4.            In cazul in care un potentialul castigator nu poate fi contactat telefonic conform art.5.3 de mai sus (ca de exemplu in situatiile in care nu raspunde la telefon, numarul nu este alocat, nu se afla in aria de acoperire a serviciului de telefonie mobila, numarul de telefon este suspendat, deranjat etc) acesta va fi invalidat, fara nicio despagubire din partea Organizatorului, iar Organizatorul isi rezerva dreptul de a apela la rezervele desemnate conform art.5.2 de mai sus, in ordinea in care acestea au fost extrase.

5.5.            Un potential castigator va fi validat daca trimite, in termen de 3 zile lucratoare de cand a fost contactat telefonic pentru a i se confirma calitatea de potential castigator, in modalitatea/la adresa de e-mail ce i-a fost comunicata tot atunci, o imagine (poza, scan) a bonului fiscal pe care l-a inscris, care atesta indeplinirea conditiei de participare la Campanie, precum si datele necesare completarii procesului-verbal de validare si atribuire a premiului.

5.6.            Netrimiterea de catre un potential castigator in termenul precizat la articolul 5.5 a documentelor necesare pentru validare duce la pierderea de catre acesta a dreptului de a mai intra in posesia premiului, fara nici o compensare sau despagubire din partea Organizatorului.

5.7.            Dupa validare, castigatorul va stabili impreuna cu reprezentantul Organizatorului modalitatea in care va intra in posesia premiului; la intrarea in posesia premiului se va incheia un proces-verbal de atribuire (predare-primire) a premiului ce trebuie semnat de fiecare castigator si de reprezentantul Organizatorului.

5.8.            Castigatorii voucherelor turistice isi vor putea alege din oferta agentiei de turism partenera a Organizatorului un pachet turistic (sejur sau excursie) in Romania, in limita valorii voucherului.

5.9.            Detaliile calatoriei (e.g.: hotelul la destinatie, numarul de turisti, perioada si durata, conditiile de cazare si masa, asigurare medicala de calatorie pentru turisti in perioada excursiei) vor fi stabilite de castigator impreuna cu agentia de turism care furnizeaza aceste servicii. Voucherul acordat poate fi utilizat pana la data mentionata pentru achizitionarea de servicii turistice, data dupa care acesta isi pierde valabilitatea. Voucherul nu va putea fi preschimbat in bani sau in alte produse. In schimbul voucherului cu valoarea nominala de 1.000 lei (TVA inclus), pe care il va prezenta si preda agentiei de turism, castigatorul va putea beneficia de serviciile pe care le comanda in legatura cu excursia dorita. In cazul in care valoarea sejurului si a serviciilor pe care posesorul voucherului le alege este mai mare decat valoarea nominala a voucherului, diferenta va fi suportata de catre beneficiarul acelor servicii, iar in cazul in care valoarea serviciilor alese este mai mica decat valoarea nominala a voucherului, posesorul voucherului nu va primi vreo diferenta de bani.

5.10.        Organizatorul va face publica lista cu numele castigatorului si denumirea premiului castigat dupa validarea finala a acestuia, prin postarea acestor informatii pe site-ul http://www.unilevertepremiaza.ro in sectiunea “Castigatori”.

 

6.      CONFIDENŢIALITATEA DATELOR PERSONALE

Organizatorul - in calitate de Operator si Agentiile - in calitate de imputerniciti ai acestuia, prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta campanie in conformitate cu legislatia aplicabila in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal -  Regulamentul U.E. 2016/679 – GDPR, in urmatoarele conditii:

 

Identitatea operatorului de date

Datele transmise de participanti sunt prelucrate de compania UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.A., cu sediul in Ploiesti, B-dul Republicii nr.291, jud. Prahova, CUI 8226390, J29/332/1996, denumita in continuare Operator.

Scopurile prelucrarii

Datele cu caracter personal prelucrare in cadrul campaniei promotionale sunt prelucrate de catre Operator, prin intermediul Agentiilor imputernicite, in urmatoarele scopuri:

1.      Organizarea campaniei promotionale,

2.      Inscrierea participantilor, Gestionarea inscrierilor online in campanie, desemnarea castigatorului, contactarea si validarea acestuia, acordarea premiului oferit la tombola, indeplinirea obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii.

Daca persoanele care doresc sa participe si/sau castigatorii refuza sa furnizeze datele solicitate pentru inscriere si/sau validare, este imposibil ca acestia sa fie inscrisi in campanie sau validati pentru a li se  acorda premiile.

Temeiul juridic al prelucrarii datelor personale

1. In cazul persoanelor care se inscriu in Campanie, prelucrarea datelor personale ale participantilor se face in baza consimtamantului exprimat de catre participant (GDPR 6.1.a) – consimtamantul persoanei vizate pentru prelucrarea datelor.

2. In cazul participantilor desemnati castigatori, datele personale sunt prelucrate in temeiul Art. 6 alin. (1) lit. c) GDPR (prelucrare necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale) raportat la art. 110 Legea 227/2015 privind Codul fiscal.

Datele prelucrate

1.      De la participantii inscrisi la tombola de la sfarsitul Campaniei se colecteaza/prelucreaza urmatoarele date: Nume, Prenume, Nr. de telefon, Varsta.

2.      In cazul participantului desemnat castigator se colecteaza si prelucreaza CNP si adresa; aceste date sunt necesare pentru indeplinirea obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii, pentru contactare si expediere premiu.

Perioada prelucrarii

1.      Datele participantilor se stocheaza o perioada de 90 de zile de la incheierea campaniei.

2.      Datele castigatorilor de premii cu valoare peste 600 lei se stocheaza 10 ani conform reglementarilor legale.

 

Modul de prelucrare

Pentru scopul executarii campaniei promotionale, datele vor fi colectate si stocate in baza de date a participantilor (a persoanelor inscrise pentru participarea la tragerea la sorti si desemnarea castigatorilor). Datele castigatorului sunt procesate de imputernicitul Wave Division SRL pentru organizarea extragerii, validarea castigatorului, contactarea acestuia, indeplinirea obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii si trimiterea premiului. Datele prelucrate nu vor fi utilizate in niciun alt scop. Persoanele vizate nu vor fi supuse unor decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor si care ar putea produce un efect juridic sau un impact semnificativ asupra acestora.

Confidentialitate

Datele vor fi colectate, prelucrate si stocate de imputernicitul Wave Division SRL (Agentia de implementare). Datele nu vor fi transferate în străinătate și nu vor fi dezvăluite către alți terți, cu excepția numelui si prenumelui ce vor fi facute publice conform O.G. 99/2000, republicata actualizata in anul 2015 si a situațiilor în care Operatorul și/sau Imputerniciții sunt obligați de lege să dezvăluie asemenea date personale către autorități.

Drepturile persoanelor vizate

În perioada de colectare și prelucrare a datelor cu caracter personal, persoana vizată are dreptul de a solicita în orice moment accesul la date, rectificarea sau ștergerea acestora, sau restricționarea prelucrării. Are de asemenea dreptul de a se opune prelucrării și dreptul de a solicita portarea datelor către alt operator. Persoane vizate pot oricând să-și retragă consimțământul de prelucrare. Pentru orice suspiciune de nereguli privind prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizată poate depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

Modalitati de exercitare a drepturilor

Pentru orice solicitare legată de datele personale, în procesul de exercitare a drepturilor menționate în capitolul anterior, persoana vizată poate contacta Operatorul prin oricare dintre următoarele mijloace:

Prin solicitare scrisa transmisa pe adresa Organizatorului din Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr.42-44, Cladire B1-B2, Sector 1.

 

7.                  Diverse

7.1.   Participarea la aceasta Campanie implica acceptarea prezentului Regulament.

7.2.   Prin comunicarea datelor personale in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, participantii si castigatorul isi exprima acordul - expres si neechivoc - ca datele lor personale sa intre in baza de date a Organizatorului (a carei notificare a fost inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la nr.2220), operata de catre Agentiile imputernicite, in vederea inscrierii si participarii la Campanie, validarii si atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii (in cazul premiilor impozabile). Datele cu caracter personal vor fi stocate: în cazul Participanților, până la desemnarea căștigătorului Campaniei, iar în cazul căștigătorului, pentru o perioada egală cu perioada stabilită de lege privind arhivarea documentelor financiar-contabile.

7.3.   Tuturor participanţilor la Campanie le sunt garantate drepturile în conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor (General Data Protection Regulation - GDPR) - (Regulamentul (UE) 2016/679): dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii la Campanie vor trimite Organizatorului pe adresa Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42-44, Cladire B1-B2, et 4, Sector 1, o cerere intocmita în forma scrisa, datata si semnata.

7.4.   Organizatorul Campaniei nu este raspunzator pentru plata taxelor, asigurarilor sociale si/sau de sanatate, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de premiul oferit, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul Campaniei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, in cazul premiilor cu valoare impozabila, operatiune efectuata prin intermediul Agentiei de implementare.

7.5.   Regulamentul de participare este disponibil in copie in mod gratuit oricarui solicitant. Orice solicitare in acest scop poate fi facuta la nr. de telefon 021/30.34.800 in zilele de luni-vineri intre orele 9.00-17.00, sau in magazinele participante, pe durata prezentei promoterilor, sau in scris la adresa Organizatorului din Bucuresti, Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr.42-44, Cladire B1-B2, sector 1, cu mentiunea pentru Campania promotionala “Curatenie garantata, relaxare meritata” in magazine Profi din Romania.

 

Anexa 1 – Model proces-verbal atribuire premiu face parte integranta din prezentul Regulament.

Anexa 1 – Model Proces-verbal de validare si atribuire premiu

PROCES-VERBAL

de validare si atribuire a premiului

Campaniei promotionale “Curatenie garantata, relaxare meritata” in magazinele Profi

Subsemnatul ______________________, in calitate de reprezentant al Organizatorului  Campaniei, astazi, data de_____________, am validat pe domnul/doamna ______________________________, cu domiciliul in________________________, str____________________________, bl._______, sc._______, et._____, ap.____, jud.____________________________, ca fiind castigator al unui premiu al campaniei promotionale, prin tragerea la sorti organizata in data de ____________, ce consta in _________________  in valoare de __________ lei.

Subsemnatul________________________________, declar ca am prezentat Organizatorului documentele solicitate de acesta, si am fost validat in calitate de castigator al premiului prezentat mai sus, pe care l-am primit.

Prin semnarea si datarea procesului-verbal, subsemnatul ______________________________________  imi dau acordul expres si neechivoc ca datele mele personale mentionate mai sus sa intre in baza de date a Organizatorului, operata de imputernicitul Wave Division SRL, persoana juridica romana, cu sediul în România, Bucuresti, str. Pantelimon, nr. 10-12, etaj 3, sector 2,  pentru extragerea castigatorului, validare si  atribuirea premiului Campaniei si pentru indeplinirea obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii.

    Subsemnatul  ______________________________________  declar ca am luat cunostinta ca imi pot exercita in mod gratuit dreptul de informare, de acces, restrictionare, rectificare, stergere, dreptul la portabilitatea datelor, la opozitie, de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat, dreptul de a ma adresa justitiei si/sau orice alte drepturi prevazute de legislatia locala sau europeana in vigoare printr-o cerere scrisa, datata si semnata trimisa la adresa Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, Cladirea B1-B2, et. 4, Sector 1, Bucuresti, Romania. De asemenea, am luat cunostinta ca am dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere competenta - A.N.S.P.D.C.P. (www.dataprotection.ro) - în cazul in care consider ca este incalcata confidentialitatea datelor mele personale

Data:                                                                                                        

Am Predat: (nume, semnatura)                                                                   Am Primit: (nume, semnatura)

            Tehnoredactat de Cabinetul de aocatura S. Coman si autentificat de Notarul Public [] astazi [] 2019 intr-un singur exemplar original care ramane in arhiva biroului notarial.

            Pentru prezentul act se emit 3 (trei) duplicate, astazi data autentificarii, din care: 2 (doua) se inmaneaza partilor si un duplicat se pastreaza in arhiva biroului notarial alaturi de actul autentic

SC Unilever South Central Europe SA,

Prin imputernicit

Av. Costin Iulian Petcu

            

 

 

ROMÂNIA

UNIUNEA NAŢIONALĂ A NOTARILOR PUBLICI

SOCIETATE PROFESIONALĂ NOTARIALĂ

= SĂVULESCU VASILE – IVAN MIHAELA =

LICENŢA DE FUNCŢIONARE NR. []

Sediul: Municipiul Câmpina, B-dul Carol I Bl.R55, parter, Judeţul Prahova

Telefon: 0244/334007, 0244/332011, Fax: 0244/374660

  E-mail: birou.notarial@gmail.com

 

INCHEIERE DE AUTENTIFICARE NR.

ANUL 2019 LUNA []  ZIUA []

            În faţa mea [] – Notar Public, la sediul Biroului s-a  prezentat:

            PETCU COSTIN IULIAN, CNP 1690710290085, domiciliat in Municipiul Câmpina, str. Mioriţei, nr. 39, judetul Prahova, identificat cu CI seria PX nr. 429905/ 08.07.2016 eliberat de SPCLEP Câmpina, in calitate de imputernicit al Societatii UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.A., conform Imputernicirii din [].2019, care, după ce a  citit actul, a  declarat că i-a  înţeles conţinutul, că cele cuprinse în act reprezintă voinţa sa, a consimţit la autentificarea prezentului înscris şi a  semnat unicul exemplar.

            În temeiul art.12 lit. b) din Legea notarilor publici şi a activităţii notariale nr. 36/1995, republicată, cu modificările ulterioare,

SE DECLARA AUTENTIC PREZENTUL INSCRIS    

            S-a perceput onorariul de 84 lei, din care 13,41 lei – TVA, cu OP .

                                                                                         NOTAR PUBLIC, 

                                                                                             

 L.S.

Prezentul duplicat s-a întocmit in 3 exemplare de notarul public [], astăzi data autentificarii actului şi are aceeasi forţă probanta ca originalul. 

 

NOTAR PUBLIC,

 

Trimite CV

Trebuie aleasa o regiune!
Trebuie ales un post disponibil pentru care doriti sa trimiteti CV!
Trebuie completat numele!
Trebuie completat prenumele!
Trebuie completata adresa de email!
Trebuie completat numarul de telefon!
Incarca un CV:
(* max.: 5MB, doar fisiere DOC sau PDF )
Va rugam incarcati un CV!!
Pentru a continua este necesar acordul cu termenii si conditiile Profi.
Pentru a continua este necesar acordul cu politica de confidentialitate Profi.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!