Profi acum si in online pentru ca tu
Profi acum si in online pentru ca tu sa te simti #SigurAcasa

An de an, ne mândrim cu eforturile pe care le depunem pentru a fi cât mai aproape nevoile clienților noștri. În aceste vremuri însă, apropierea noastră trebuie să treacă în primul rând prin filtrul siguranței. De aceea, am luat toate măsurile în magazinele Profi pentru ca tu să te simți atât #SigurLaCasa, dar și #SigurAcasa. Am creeat aceste pachete in speranta ca au grija ca tu sa fii bine si sa ramai acasa.

Astfel, am lansat serviciul de livrare la domiciliu, prin care îți poți cumpăra și online produse esențiale de la Profi, sub forma unor pachete predefinite.

In aceasta perioada exista o mare masa de oameni, care nu pot beneficia rapid de ajutor si nu se pot deplasa la magazin nici macar pentru produsele de stricta necesitate. Am ales varianta produselor predefinite pentru ca asigură stocuri suficiente, simplifică procesul de cumpărare online, coletarea se realizeaza in cele mai sigure conditii și reduc timpul de livrare. Alegerea produselor a fost facuta cu gandul la necesitatile persoanelor de peste 65 de ani, la cei dificultati in deplasare, la femeile insarcinate sau familiile mono-parentale care nu pot lasa copiii nesupravegheati fie si pentru o scurta vizita in magazin.

Pachetele predefinte Profi conțin cele mai importante alimente și produse de curățenie, pentru o viața mai bună acasă, în siguranță. Produsele sunt alese pentru a susține bunăstarea familiei, dar și cea a brandurilor românești, care împărtășesc dificultățile acestei perioade. Astfel, binele clienților noștri se duce mai departe și contribuie la binele economiei țării.

Intră pe site-urile partenere și descoperă pachetele Profi. Cu fiecare pachet cumpărat, îți faci un bine ție, prin reducerea riscurilor de expunere, sau celor dragi, prin trimiterea unor pachete care ajung în siguranță și cu siguranță la ei acasă. Binele ajunge în cele din urmă și la companiile românești, iar împreună vom putea trece cu bine peste această perioadă.


Mulțumim pentru încrederea acordată,
Echipa Profi.

Trimite CV

Trebuie aleasa o regiune!
Trebuie ales un post disponibil pentru care doriti sa trimiteti CV!
Trebuie completat numele!
Trebuie completat prenumele!
Trebuie completata adresa de email!
Trebuie completat numarul de telefon!
Incarca un CV:
(* max.: 5MB, doar fisiere DOC sau PDF )
Va rugam incarcati un CV!!
Pentru a continua este necesar acordul cu termenii si conditiile Profi.
Pentru a continua este necesar acordul cu politica de confidentialitate Profi.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!