Proxi.
Proxi. Ideea

Ideea

Incepand cu anul 2010 Profi si-a propus sa dezvolte o noua gama de produse pe langa produsele Profi existente (a caror calitate este identica cu cea promovata de principalii jucatori de pe piata), sub numele Proxi.

Bun la pret, de calitate, mereu in proximitate

Aceasta gama o veti regasi la cel mai bun pret, asemenea produselor pe care ati avut ocazia sa le achizitionati in magazinele Profi si sa le identificati la raft cu ajutorul indicatoarelor

Indicatorul de semnalizare

Proxi, marca proprie ofera cumparatorilor produse bune la cele mai mici preturi, care pot merge si pana la 40% din preturile brandurilor nationale de calitate comparabila.

Branduri Proprii. Marcile proprii definesc produse superioare
Marcile proprii definesc produse superioare, romanesti si de import ce pot fi gasite doar in magazinele PROFI la preturi deosebit de bune. Cafeua Camino, mancarea pentru animale Happy, cerealele pentru mic dejun si produsele de panificatie vital Grana, produsele din hartie si balsamurile Lowie, foliile alimen...
Mai mult

Trimite CV

Trebuie aleasa o regiune!
Trebuie ales un post disponibil pentru care doriti sa trimiteti CV!
Trebuie completat numele!
Trebuie completat prenumele!
Trebuie completata adresa de email!
Trebuie completat numarul de telefon!
Incarca un CV:
(* max.: 5MB, doar fisiere DOC sau PDF )
Va rugam incarcati un CV!!
Pentru a continua este necesar acordul cu termenii si conditiile Profi.
Pentru a continua este necesar acordul cu politica de confidentialitate Profi.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!