La capătul unor testări cuprinzătoare, Profi se repoziționează ca magazinul care îți simplifică viața prin oferte care iți fac plăcere, Zilnic Preturi Mici.
Spre sfârșitul anului trecut, rețeaua a introdus un nou concept de magazin, cu o gamă de produse îmbunătățită, prezentate astfel încât să fie mai ușor accesibile și într-o lumină mai bună. Noul concept aduce cu sine și avantajul cumpărăturilor în sistem conve...
Mai mult
Sarbatorim 20 ani de Profi si va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi in fiecare zi. La multi ani!
2020 este un an cu totul special, iar finalul lui este o buna ocazie ca sa ne uitam in urma nu doar la ultimele 12 luni, ci la toti cei 20 ani de cand existam.
Mai mult
Orasul Profi Iasi 2016
Profi deschide magazinul cu numarul 400 la Iasi
Mai mult
Deschiderea magazinului Profi Loco
Profi cauta noi modalitati pentru a fi mai aproape de clientii lui
Mai mult
Primul magazin modular Sighisoara
PROFI inaugureaza la Sighisoara primul magazin modular din sud estul Europei, concept care datorita unei tehnologii inovatoare face ca magazine in format ideal sa poata fi deschise acum in chiar imediata vecinatate a cumparatorilor.
Mai mult
Profi Ice Store Primul magazin din gheata din lume
Acolo chiar servesc sampania in pahare de gheata? Normal, la ce altceva te asteptai din moment ce magazinul PROFI Ice Store, cel de-al 200-lea din retea, este prima unitate de retail modern din lume construita din gheata?
Mai mult
Profi Companie
Faceti cunostinta cu PROFI, cel de al doilea mare retailer din Romania, o companie care se dezvolta rapid pe toate planurile, isi asuma o responsabilitate sociala si este un bun vecin
Mai mult
Profi te premiaza 2013
PROFI sustine comunitatile din jurul magazinelor sale si in ultimii trei ani a donat mii de calculatoare catre sute de scoli, dand o sansa in plus elevilor de azi pe piata globalizata a muncii, de maine.
Mai mult

Trimite CV

Trebuie aleasa o regiune!
Trebuie ales un post disponibil pentru care doriti sa trimiteti CV!
Trebuie completat numele!
Trebuie completat prenumele!
Trebuie completata adresa de email!
Trebuie completat numarul de telefon!
Incarca un CV:
(* max.: 5MB, doar fisiere DOC sau PDF )
Va rugam incarcati un CV!!
Pentru a continua este necesar acordul cu termenii si conditiile Profi.
Pentru a continua este necesar acordul cu politica de confidentialitate Profi.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!