Trimite CV-ul tau acum
Trimite CV
Orasul Profi Iasi 2016
Profi deschide magazinul cu numarul 400 la Iasi
Mai mult
Deschiderea magazinului Profi Loco
Profi cauta noi modalitati pentru a fi mai aproape de clientii lui
Mai mult
Primul magazin modular Sighisoara
PROFI inaugureaza la Sighisoara primul magazin modular din sud estul Europei, concept care datorita unei tehnologii inovatoare face ca magazine in format ideal sa poata fi deschise acum in chiar imediata vecinatate a cumparatorilor.
Mai mult
Profi Ice Store Primul magazin din gheata din lume
Acolo chiar servesc sampania in pahare de gheata? Normal, la ce altceva te asteptai din moment ce magazinul PROFI Ice Store, cel de-al 200-lea din retea, este prima unitate de retail modern din lume construita din gheata?
Mai mult
Profi Companie
Faceti cunostinta cu PROFI, cel de al doilea mare retailer din Romania, o companie care se dezvolta rapid pe toate planurile, isi asuma o responsabilitate sociala si este un bun vecin
Mai mult
Profi te premiaza 2013
PROFI sustine comunitatile din jurul magazinelor sale si in ultimii trei ani a donat mii de calculatoare catre sute de scoli, dand o sansa in plus elevilor de azi pe piata globalizata a muncii, de maine.
Mai mult

Recuperare parola

inapoi

Introduceti mai jos adresa dumneavoastra de email, iar noi va vom trimite un email cu instructiuni pentru recuperarea contului.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!