Intrebari frecvente
Intrebari frecvente

Ce este cardul de fidelitate PROFI?

Cardul de fidelitate PROFI face parte din programul de fidelizare “Banuti pentru client fideli”prin care PROFI doreste sa vina in intampinarea ta rasplatindu-te cu discount-uri aplicate imediat, cu reduceri acordate in diverse ocazii, cu vouchere de reducere sau alte beneficii personalizate disponibile numai membrilor.

Cum poti sa iti faci card de fidelitate PROFI

Pentru a intra in posesia unui card de fidelitate PROFI este necesar sa il soliciti la casa de marcat din oricare magazin PROFI. Emiterea unui card de fidelitate PROFI se face pe loc, cu titlu gratuit. Cardul de fidelitate PROFI se activeaza imediat direct la casa de marcat. Poate deveni titularul unui card de fidelitate PROFI orice persoana fizica in varsta de minim 18 ani. Pentru introducera datelor pe cardul de fidelitate PROFI ai doua posibilitati:

  • Fie prin intermediul formularului online disponibil “aici” 

  • Fie in magazin, prin intermediul aplicatiei cardului de fidelitate de la infochioscul din orice magazin Profi (mai multe detalii in magazine si in sectiunea “Cum sa iti faci card de fidelitate”)

Cum utilizez cardul de fidelitate PROFI?

Foloseste cardul de fidelitate PROFI la toate cumparaturile din magazinele PROFI. Pentru a beneficia de avantajele cardului de fidelitate PROFI, trebuie sa oferi spre scanare cardul la casa de marcat inainte de scanarea produselor.

Ce fac daca am completat gresit datele in formularul online sau in aplicatia cardului de fidelitate de la infochiosc?

Pentru a modifica datele introduse in formularul online sau la infochiosc puteti folosi aceleasi modalitati de introducere date. In formularul online trebuie sa recompletati toate datele, atat cele corecte cat si cele incorecte, iar la infochiosc puteti folosi butonul “Actualizare date” unde modificati doar datele incorecte. Daca intampinati probleme nu ezitati sa ne contactati la adresa de mail  contact@profi.ro sau sa ne sunati la TELVERDE 0800 800 804.

Ce beneficii am, daca imi fac card de fidelitate PROFI?

Banuti

Beneficii Card de fidelitate Profi:
Foloseste cardul si vei acumula "banuti de fidelitate" cu care apoi poti plati cumparaturile.

Marti

Marti: beneficiezi de oferte speciale la un anumit produs.

Miercuri

Miercuri: oferte speciale pentru clienti seniori (60 ani+)

Cadou

Ca sa-ti facem ziua de nastere mai fericita, din partea Profi primesti un cadou. Pentru a beneficia de cadoul de ziua ta, trebuie sa iti inregistrezi data de nastere in formularul cardului de fidelitate.

Vizite

Vizitele tale frecvente in magazinele Profi sunt rasplatite cu vouchere de cumparaturi.

Ce fac daca pierd cardul de fidelitate PROFI?

In cazul in care cardul dumneavoastra de fidelitate Profi se deterioreaza, a fost furat sau pierdut, puteti sa va transferati beneficiile cardului pierdut pe un card nou prin intermediul aplicatiei cardului de fidelitate de la infochiosc prin butonul “Card pierdut/deteriorat”. Pentru a face transferul de beneficii prin intermediul infochioscului trebuie neaparat sa fi avut datele personale introduse pe cel vechi. In caz contrar transferul nu il puteti realiza prin intermediul aplicatiei. Daca pe cardul cel vechi nu ati avut datele personale trebuie sa ne contactati in cel mai scurt timp la serviciul clienți la TELVERDE 0800 800 804 sau la contact@profi.ro si sa ne comunicati seria cardului nou si o dovada de detinere a cardului cel vechi (ex. un bon pe care a fost scanat cardul vechi, etc). Cand transferul de beneficii va fi finalizat pe noua serie, cardul vechi va deveni inactiv.

De unde pot obtine informatii suplimentare?

Daca ai deja un card de fidelitate PROFI, poti afla mai multe informatii despre programul de loialitate si folosirea cardului intrand pe site-ul PROFI aici.

Formular pentru clienti

card
Sex:      
               

 

Trimite CV

Trebuie aleasa o regiune!
Trebuie ales un post disponibil pentru care doriti sa trimiteti CV!
Trebuie completat numele!
Trebuie completat prenumele!
Trebuie completata adresa de email!
Trebuie completat numarul de telefon!
Incarca un CV:
(* max.: 5MB, doar fisiere DOC sau PDF )
Va rugam incarcati un CV!!
Pentru a continua este necesar acordul cu termenii si conditiile Profi.
Pentru a continua este necesar acordul cu politica de confidentialitate Profi.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!