Intrebari frecvente
Intrebari frecvente

Ce este cardul de fidelitate PROFI?

Cardul de fidelitate PROFI face parte din programul de fidelizare “Banuti pentru client fideli”prin care PROFI doreste sa vina in intampinarea ta rasplatindu-te cu discount-uri aplicate imediat, cu reduceri acordate in diverse ocazii, cu vouchere de reducere sau alte beneficii personalizate disponibile numai membrilor.

Cum poti sa iti faci card de fidelitate PROFI

Pentru a intra in posesia unui card de fidelitate PROFI este necesar sa il soliciti la casa de marcat din oricare magazin PROFI. Emiterea unui card de fidelitate PROFI se face pe loc, cu titlu gratuit. Cardul de fidelitate PROFI se activeaza imediat direct la casa de marcat. Pentru introducera datelor pe cardul de fidelitate PROFI este necesara completarea formularului, pe care il poti preda la casa de marcat din oricare din magazinele noastre. Poate deveni titularul unui card de fidelitate PROFI orice persoana fizica in varsta de minim 18 ani.

Cum utilizez cardul de fidelitate PROFI?

Foloseste cardul de fidelitate PROFI la toate cumparaturile din magazinele PROFI. Pentru a beneficia de avantajele cardului de fidelitate PROFI, trebuie sa oferi spre scanare cardul la casa de marcat inainte de scanarea produselor.

Ce fac daca am completat gresit date in formularul de inscriere?

Pentru a modifica datele transmise prin intermediul formularului de solicitare a cardului, trebuie sa trimiti un mail la adresa: contact@profi.ro, prin care sa ne comunici datele corecte, iar PROFI Romania va actualiza baza de date in cel mai scurt timp posibil.

Ce beneficii am, daca imi fac card de fidelitate PROFI?

Banuti

Beneficii Card de fidelitate Profi:
Foloseste cardul si vei acumula "banuti de fidelitate" cu care apoi poti plati cumparaturile.

Luni

Luni: discount de 25% la o categorie intreaga de produse.

Marti

Marti: beneficiezi de oferte speciale la un anumit produs.

Miercuri

Miercuri: oferte speciale pentru clienti seniori (60 ani+)

Cadou

Ca sa-ti facem ziua de nastere mai fericita, din partea Profi primesti un cadou. Pentru a beneficia de cadoul de ziua ta, trebuie sa iti inregistrezi data de nastere in formularul cardului de fidelitate.

Vizite

Vizitele tale frecvente in magazinele Profi sunt rasplatite cu vouchere de cumparaturi.

Ce fac daca pierd cardul de fidelitate PROFI?

In cazul in care cardul dumneavoastra de fidelitate Profi se deterioreaza, a fost furat sau pierdut, trebuie sa anunțati acest lucru în cel mai scurt timp la serviciul clienți la TELVERDE 0800 800 804 sau la contact@profi.ro.

De unde pot obtine informatii suplimentare?

Daca ai deja un card de fidelitate PROFI, poti afla mai multe informatii despre programul de loialitate si folosirea cardului intrand pe site-ul PROFI aici.

Formular pentru clienti

card
Sex:      
           

 

Trimite CV

Trebuie aleasa o regiune!
Trebuie ales un post disponibil pentru care doriti sa trimiteti CV!
Trebuie completat numele!
Trebuie completat prenumele!
Trebuie completata adresa de email!
Trebuie completat numarul de telefon!
Incarca un CV:
(* max.: 5MB, doar fisiere DOC sau PDF )
Va rugam incarcati un CV!!
Pentru a continua este necesar acordul cu termenii si conditiile Profi.
Pentru a continua este necesar acordul cu politica de confidentialitate Profi.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!