Intrebari frecvente
Intrebari frecvente

Ce este cardul de fidelitate PROFI?

Cardul de fidelitate PROFI face parte din programul de fidelizare “Banuti pentru client fideli”prin care PROFI doreste sa vina in intampinarea ta rasplatindu-te cu discount-uri aplicate imediat, cu reduceri acordate in diverse ocazii, cu vouchere de reducere sau alte beneficii personalizate disponibile numai membrilor.

Cum poti sa iti faci card de fidelitate PROFI

Pentru a intra in posesia unui card de fidelitate PROFI este necesar sa il soliciti la casa de marcat din oricare magazin PROFI. Emiterea unui card de fidelitate PROFI se face pe loc, cu titlu gratuit. Cardul de fidelitate PROFI se activeaza imediat direct la casa de marcat. Pentru introducera datelor pe cardul de fidelitate PROFI este necasar completarea formularului, care il poti preda la casa de marcat din oricare din magazinele noastre. Poate deveni titularul unui card de fidelitate PROFI orice persoana fizica in varsta de minim 18 ani.

Cum utilizez cardul de fidelitate PROFI?

Foloseste cardul de fidelitate PROFI la toate cumparaturile din magazinele PROFI. Pentru a beneficia de avantajele cardului de fidelitate PROFI, trebuie sa oferi spre scanare cardul la casa de marcat inainte de scanarea produselor.

Ce fac daca am completat gresit date in formularul de inscriere?

Pentru a modifica datele transmise prin intermediul formularului de solicitare a cardului, trebuie sa trimiti un mail la adresa: fidelizare@profi.ro, prin care sa ne comunici datele corecte, iar PROFI Romania va actualiza baza de date in cel mai scurt timp posibil.
De asemenea poti accesa formularul online de pe site-ul PROFI - http://www.profi.ro/card_fidelitate_profi/card_de_fidelitate.html.

Ce beneficii am, daca imi fac card de fidelitate PROFI?

Banuti

Beneficii Card de fidelitate Profi:
Foloseste cardul si vei acumula "banuti de fidelitate" cu care apoi poti plati cumparaturile.

Luni

Luni: discount de 25% la o categorie intreaga de produse.

Marti

Marti: beneficiezi de oferte speciale la un anumit produs.

Miercuri

Miercuri: oferte speciale pentru clienti seniori (60 ani+)

Cadou

Ca sa-ti facem ziua de nastere mai fericita, din partea Profi primesti un cadou. Pentru a beneficia de cadoul de ziua ta, trebuie sa iti inregistrezi data de nastere in formularul cardului de fidelitate.

Vizite

Vizitele tale frecvente in magazinele Profi sunt rasplatite cu vouchere de cumparaturi.

Ce fac daca pierd cardul de fidelitate PROFI?

Daca se deterioreaza, e furat sau pierdut cardul de fidelitate PROFI, trebuie sa anunti in maxim 24 de ore, in oricare dintre magazinele noastre din tara.

De unde pot obtine informatii suplimentare?

Daca ai deja un card de fidelitate PROFI, poti afla mai multe informatii despre programul de loialitate si folosirea cardului intrand pe site-ul PROFI aici.

Formular pentru clienti

card
Sex:      

 

Recuperare parola

inapoi

Introduceti mai jos adresa dumneavoastra de email, iar noi va vom trimite un email cu instructiuni pentru recuperarea contului.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!