Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

24.12.2022 – Oferta zilei de astăzi!

Reducere 30% la Zarea Prosecco 0.75L!


Calendarul de Craciun este aici 🎅 Ti-am pregătit în aplicație o selecție de oferte și vouchere exclusive pentru fiecare zi!


Crăciunul e aproape aici! 🎄 Pentru a marca acest moment atât de mult așteptat, ți-am pregătit în aplicație o reducere de 30% la prosecco Zarea! Activează acum oferta și savurează momentele de sărbătoare alături de cei dragi!

În perioada 01-24.12.2022, explorează funcționalitățile zilnice dedicate sărbătorilor de Crăciun în cadrul aplicației Profi. Ofertele, respectiv voucherele se activează în aplicația Profi și se pot folosi o singură dată în 24.12.2022. Limita pe bon este de 4 bucăți. Oferta, respectiv voucherul dedicat poate fi identificat prin însemnul special pe care îl poartă (respectiv elementul grafic în formă de glob). Beneficiile sunt acordate în limita stocului și a sortimentației disponibile.Calendarul complet


Decembrie este luna surprizelor plăcute, iar noi ne dorim ca tu și cei dragi ție să vă bucurați în fiecare zi de clipe pline de magie! În calendarul de Crăciun Profi, disponibil exclusiv în aplicație, vei găsi în fiecare zi a lunii Decembrie oferte speciale la o gamă variată de produse. Fie că ești în căutarea ingredientelor pentru preparatele tradiționale de sărbători sau vrei să oferi mici bucurii familiei si prietenilor, suntem siguri că vei găsi ceva potrivit în calendarul nostru. Ești curios să afli ce surprize ti-am pregătit în perioada următoare? Hai în aplicație și descoperă ofertele zilnice!

Cum mă înregistrez în aplicație?

Vei putea să-ți creezi un cont imediat ce descarci aplicația. Poți alege să te înregistrezi folosind datele de contact sau ale cardului tău de loialitate Profi. Validează-ți contul cu numărul de telefon, iar tot ce-ți mai rămâne de făcut e să te bucuri de avantajele aplicației Profi.

Cum folosesc Aplicatia in magazinele Profi?

La fiecare tranzacție în Profi, deschide aplicația, intră în meniul „Scanează QR” și scanează codul QR afișat lângă casa de marcat. Astfel, acumulezi imediat bonus și ai istoricul bonurilor în aplicație, în bulina „Bonuri digitale” din meniul „Home”. Dacă te întolezi în aplicația digitală, te bucuri de beneficii complete imediat după ce finalizezi crearea contului.

Cum acumulezi bonus?

Fiecare utilizator al aplicației Profi poate primi bonus în raport cu tranzacțiile lunare. Bonusul nu expiră și se aplică la cumpărăturile cumulate într-o lună calendaristică. În momentul scanării unei tranzacții, vei avea posibilitatea de a achita parțial sau integral cumpărăturile în baza bonusului cumulat în contul tău.

Modalitatea de acumulare bonus :

  • Scanezi aplicatia pe bonurile cumparturilor, iar cand ai atins pragul de 100 de lei cheltuiti in magazinele Profi incepi sa acumulezi un bonus de 0.5% de la primul leu ce depaseste acest prag.
  • La pragul de 200 de lei din cumparaturile cumulate atingi bonusul gold de 1% de la primul leu ce depaseste noul prag.

Atentie!

In fiecare luna se calculeaza de la zero bonurile care participa la bonus, sumele acumulate din cumparaturi nu se reporteaza de pe o luna pe alta. Suma de 100 de lei respectiv 200 de lei se poate cumula din mai multe bonuri, nu trebuie sa fie bonuri unice cu aceste sume. Afla mai multe detalii din regulamentul aplicatiei!

Activeaza ofertele tale!

Săptămânal vei avea acces în aplicație la o serie de oferte exclusive utilizatorilor aplicației.

Din confortul casei tale sau chiar la cumparaturi poti activa ofertele preferate. Intra in aplicatie in sectiunea oferte si activeza fara limita!
În momentul tranzacțiilor in magazinele Profi, scanează codul QR afișat la casa de marcat. Contul, ecranul telefonului nu afișează un cod. Telefonul nu trebuie să fie înmânat casierului.
Clientul trebuie să scaneze codul QR afișat la casă.
Puneti produsele pe banda- scanati QR codul apasand butonul central din aplicatie SCANEAZA QR inainte ca tranzactia sa se finalizeze.
Atentie! Pe ecranul telefonului se va afisa o notificare pentru o scanare reusita!

Jocuri

Joacă și câștigă! În fiecare săptămână vei vedea jocurile disponibile pe ecranul principal al aplicației. Dacă ai câștigat un produs vei putea să îl ridici direct din oricare magazin Profi dupa scanarea codului Qr destinat aplicatiei Profi.

Cum folosesti bonusul acumulat?

Bonusul se aplică la casa de marcat, după scanarea codului QR amplasat vizibil.
Dacă dorești să plătești cu bonus, te invităm să îl anunți casierul. Bonusul se poate aplica integral sau partial in functie de dorinta ta. Plata cu bonus nu poate depasi valoarea tranzactiei. Bonusul nu expiră: odată primit, rămâne în cont până la inactivarea contului, la 2 ani după ultima utilizare. Acum poti avea propriul tau cont de economii la Profi!Termene și condiții Aplicație Profi
Regulament program de fidelitate „Bănuți pentru clienți fideli”

Abonează-te la newsletter

    Descarcă aplicația Profi și
    bucură-te zilnic de prețuri mici!

    Aplicația este gratuită și poate fi găsită cu ușurință în App Store, Google Play & App Gallery.