Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Cumpărăturile tale devin și mai eficiente cu Profi App!

Hai în magazine sâmbătă sau duminică, activează funcționalitatea din bulina dedicată campaniei, scanează codul QR la casa de marcat, și cumpărăturile tale, de minim 100 RON, îți adaugă în coș un produs CADOU. Te așteptăm!

Produsele cadou se colectează doar in perioadele menționate, după activarea si scanarea codului QR la casa de marcat. Acestea se acorda doar cu Aplicatia Profi pentru o prima achiziție per client de minim 100 lei*. Un client poate beneficia de maxim 5 articole cadou indiferent de valoarea tranzactiei lui. Produsele cadou se incaseaza intr-o tranzactie ulterioara dar nu mai tarziu de 7 zile de la data la care a fost indeplinita conditia pentru a primi cadoul. Produsele cadou se acordă în limita stocului disponibil. *Cu excepția produselor din tutun.

Campania: “La cumpărărturi de 100 de lei cu Profi App primești un produs cadou”

Perioada de activare: 16-17.12.2023 (numai in zilele de sambata si duminica)

Cum sa activezi beneficiul? Activarea se realizeaza prin selectarea optiunii ACTIVEAZA Oferta din sectiunea Colectaza Beneficii. Scanati codul QR din aplicatie la casa de marcat, iar beneficiul va fi acordat direct in aplicatie, putand fi vizualizat in bulina de premii si beneficii. Dupa activarea cardului de colectare beneficii poti incepe sa colectezi cate un produs cadou la fiecare 100 de lei, intr-o tranzactie în unul dintre magazinele PROFI în cadrul cărora poate fi utilizată aplicația PROFI, conform termenelor si conditiilor aplicatiei si regulamentului campaniei.

Valoare minima cumparaturi: 100 lei, cu exceptia produselor din tutun.

Produsul cadou: Lacmi Ciocolata cu napolitana 265g. Produsele cadou se acordă în limita stocului disponibil în toate magazinele Profi din care sunt revendicate.

Perioada de revendicare produs cadou: pana la 22.12.2023 (7 zile)

Cum revendici produsul cadou? Revendicarea presupune indeplinirea conditiilor din regulamentul campaniei „La cumpărărturi de 100 de lei cu Profi App primești un produs cadou” disponibil la https://www.profi.ro/aplicatie-cheltuiesti-economisesti/ , in mod cumulativ, in ordinea cronologica in care aceste conditii sunt redate.

Limita maximala a valorii pentru care se acorda produsul surpriza: 500 lei- a se intelege – se vor acorda maxim 5 produse cadou per client. Aceste beneficii de vor acorda pentru o tranzactie de minim 100 lei sau multiplu de 100 lei intr-o tranzactie unica. In cazul în care valoarea achiziției depășește suma de 500 de lei, utilizatorul PROFI App are dreptul la 5 produse cadou.