1.500.000 LEI
SUMĂ DONATĂ

7 PROIECTE
SUSȚINUTE

Cumpără

Scanează bonul la
Infochioșc

Alege proiectul

Profi dăruiește
1.500.000 lei

Cum poți să ajuți?

Cumpără

Scanează bonul la
Infochioșc

Alege proiectul

Profi dăruiește
1.500.000 lei

Te așteptăm la Profi!

Perioada campaniei: 10.09 - 14.10.2018

Cele 7 proiecte pe care
poți să le susții

TIMIȘOARA SARACENS

RUGBY 4 SCHOOLS

- SPORT -

Federația Filantropia în parteneriat cu PROFILAXIS

SĂNĂTATE LA UN CLICK DISTANȚĂ!

- SĂNĂTATE -

Asociația Pădurea Copiilor

Pădurea Copiilor

- PROTECTIA MEDIULUI -

Organizația Comunitară CONCORDIA

STOP sărăciei extreme în rândul copiilor!

- INCLUZIUNE SOCIALĂ -

United Way

Viitor pentru 6.500 de copii săraci

- EDUCAȚIE -

Asociația Culturală Contrasens

Artă 'N Casă Junior

- CULTURĂ -

Salvați Copiii România

Și noi avem drepturi!

- APĂRAREA DREPTURILOR COPIILOR -

Despre Campanie

E greu sau ușor să faci fericit un copil? Probabil răspunsul corect îl poate da numai cine a încercat. Iar când te costă 0,00 lei să faci fericit un copil e păcat să nu încerci. Deși avem trecuturi diferite și aspirații care ne deosebesc, lucrurile care ne fac cu adevărat fericiți rămân aceleași. Și de cele mai multe ori sunt lucrurile mici, simple, detaliile. Cele care, totodată, fac și diferența. Indiferent că suntem mici sau mari, visăm la fel și suntem fericiți la fel. Haide să facem împreună fericiți niște copii!

Începând cu anii trecuți, campaniile PROFI de responsabilitate socială au vizat îmbunătățirea calității vieții copiilor, oferind clienților posibilitatea de a direcționa prin votul către unul dintre ONG-urile înscrise în campanie, un procent din suma totală de 1.500.000 de lei. Organizațiile participante reprezintă șapte domenii de interes: sănătate, apărarea drepturilor copiilor, educație, incluziune/servicii sociale, protecția mediului, cultură și sport. Alătură-te nouă în această campanie și votează proiectul care crezi că merită să fie sprijinit. Te costă 0,00 lei să faci un copil fericit și să influențezi în bine prezentul și viitorul unor copii din România care au nevoie de ajutor.

Mecanismul Campaniei

Fiecare dintre voi poate vota unul dintre proiectele propuse de către ONG-uri. Votarea se va efectua foarte simplu la infochioșcurile amplasate în magazinele Profi, prin scanarea codului de bare al bonului fiscal primit în urma cumpărăturii realizate în perioada campaniei (10 septembrie – 14 octombrie). Fiecare bon fiscal va fi echivalentul a 10 puncte, indiferent de valoarea cumpărăturilor. Puncte suplimentare pot fi obținute la achiziția produselor sponsor (300, 150, 50 puncte) semnalizate corespunzător la raft. Clasamentul se va întocmi în baza tuturor punctelor acumulate de un proiect, la nivel național. Valoarea totală a premiilor este de 1.500.000 lei și se va împărți proporțional în funcție de numărul de puncte acumulate de către fiecare ONG în parte.