v
Umplutura:
  • 350 carne macinata(eu am folosit carnea din 3 carnati maricei care deja e condimentata si fff buna)
  • 100 gr brie/cascaval/emmental
  • 200 gr mozzarella
  • 2 cartofi micuti fierti
  • ierburi diverse
  • umplutura o puteti varia in functie de preferinta
Ingrediente:
  • 300 gr faina
  • 100 gr lapte
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1 ou
  • 7 gr drojdie liofilizata sau 20 proaspata
  • 1 cartof fiert si zdrobit(cartoful sa aiba 100 gr decojit si zdrobit)
Tarta cu carne,cartofi si branza. La cuptor in doar 30 minute la 180 grade ...
Deci inainte de orice este o tarta facuta ffff in viteza asa ca unele poze nu sunt cum ar trebui.Asta-i tarta
Preparare:
  1. Aluatul l-am facut ca de obicei la masina de paine.Am zdrobit cartoful rece,am adaugat laptele la temperatura camerei,oul,uleiul si la urma faina si drojdia.Sarea o adaug intotdeauna cand piuie masina
  2. Daca il faceti la mana amestecati faina cu drojdia dizolvata in putin lapte si apoi adaugati treptat restul ingredientelor
  3. Lasati cam 2 ore sau mai putin(in functie de temperatura bucatariei voastre)la crescut
  4. Cat timp creste aluatul ne ocupam de umplutura
  5. Eu am dezpielitat 3 carnati babani, carnea obtinuta am pus-o la calit intr-o lingura de ulei,nu mai mult,impreuna cu 2 cartofei fierti taiati cubulete si boia iute
  6. dupa ce dispare tot lichidul dati la o parte si lasati sa se raceasca
  7. puteti foarte bine folosi carne tocata de orice fel pe care o condimentati dupa preferinta si o caliti.
  8. Aluatul il rasturnam pe masa infarinata, si il impartim in doua bile(una mai mare si una mai mica)
  9. Bila mai mare o intindem(eu personal cu mana)pe fundul formei si pe peretii formei pana la jumatate
  10. punem carnea macinata care trebuie sa fie rece rece, mozzarella si branza brie sau cascavalul
  11. Biluta mai mica o intindem intr-o foaie subtire si o taiem fasii cu care vom acoperi tarta, punem fasiile peste umplutura
  12. dupa care punem in spatiile facute de fasii rosii mici intregi si masline
  13. lasam maxim 30 minute la crescut si inainte de a o baga la cuptor o ungem cu ulei si presaram niste salvie
  14. la cuptor sta 30 minute la 180 grade

Iti recomandam

Cheesecake cu lapte de cocos.
Cheesecake cu lapte de cocos. Punem pe deasupra carlionti de ciocolata alba si ...
Astazi, fiind sfarsit de saptamana si deci o zi mai libera cat de cat, profit de ocazie si va aduc reteta acestui simplu dar delicios cheesecake.. Mixam biscuitii cu untul rece, fulgii de cocos si zaharul vanilat. Asezam mixul in cercul pentru torturi, asezat pe un platou sau farfurie plata si il presam bine...
Vezi reteta
Tocanita de ciuperci.
Tocanita de ciuperci. Spre sfarsit potrivim de sare, piper, putina boia, adaugam patrunjelul ...
O mancarica tare simplu de incropit care merge si in zilele de post :). Tocam ceapa marunt si o punem la calit intr-o lingura sau doua de ulei. Dupa ce devine transparenta adaugam sucul de rosii, ciupercile curatate, spalate si taiate feliute destul de subtiri si o cescuta de apa. Acoperim cu capac si lasam ...
Vezi reteta
Copane de pui in crusta de seminte.
Copane de pui in crusta de seminte. Se fac repede foc si sunt gustoase atat calde cat si reci ...
Printre sarmale, salata bouef si aperitive, am facut o pauza scurta foc ca sa postez aceasta reteta care se poate afla pe masa de Craciun daca doriti sa preparati si altceva pe langa retetele traditionale. Se fac repede foc si sunt gustoase atat calde cat si reci. Le puteti servi langa o garnitura de carto...
Vezi reteta
Colomba Pasquale (cozonac de Paste).
Colomba Pasquale (cozonac de Paste). Consistenta seamana mult cu cea a panettone-lui ...
Colomba este dulcele traditional italian servit de Paste si desi echivalentul lui la noi ar fi cozonacul, nu seamana deloc cu el. L-am botezat, impropriu, cozonac pentru ca va fi mai usor de gasit in lista dulciurilor din sidebar. Consistenta seamana mult cu cea a panettone-lui dar este diferit de acesta pri...
Vezi reteta
Sirop de cirese.
Sirop de cirese. Este foarte racoros si aromat plus ca e mult mai sanatos ...
Este foarte racoros si aromat plus ca e mult mai sanatos decat cel cumparat.. Amestecam ciresele cu tot cu sambure, cu capsunile si apa si le zdrobim bine de tot dupa care le lasam la frigider pentru 24 ore. Dupa 24 ore, punem ciresele noastre intr-o bucata de tifon si stoarcem cat de bine putem tot sucul. Eu...
Vezi reteta

Recuperare parola

inapoi

Introduceti mai jos adresa dumneavoastra de email, iar noi va vom trimite un email cu instructiuni pentru recuperarea contului.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!