Sanatate

si Educatie

Cea de-a treia editie a campaniei “Impreuna cu tine, Profi salveaza destine” 2016 continua sa aduca un zambet pe fetele nevinovate ale copiilor,  prin proiectele participante , dedicate imbunatatirii calitatii vietii lor.

Te costa 0 lei sa ajuti un copil - 2017

 

Incepand cu anii trecuti, campaniile PROFI de responsabilitate sociala au vizat imbunatatirea calității vietii copiilor, oferind clientilor posibilitatea de a directiona prin votul catre unul dintre ONG-urile inscrise in campanie, un procent din suma totala de 1.500.000 de lei. Alatura-te noua in aceasta campanie si voteaza proiectul care crezi ca merita sa fie sprijinit. Te costa 0,00 lei sa influentezi in bine prezentul si viitorul unor copii din Romania care au nevoie de ajutor.

 

Click pentru mai multe detalii.

Impreuna cu tine, Profi salveaza destine - 2016

 

Cea de-a treia editie a campanie “Impreuna cu tine,Profi salveaza destine” continua sa aduca un zambet pe fetele nevinovate ale copiilor,  prin proiectele participante , dedicate imbunatatirii calitatii vietii lor.

 

Click pentru mai multe detalii.

Profi te premiaza

 

Incepand cu 2010 si pana in 2013 campanie CSR anuala  “Profi te premiaza” a oferit catorva zeci de mii de elevi peste 5381 de calculatoare performante, software educational, 226 de videoproiectoare si accesorii IT pe care PROFI le-a donat catorva sute de scoli pentru a da o sansa in plus elevilor de azi pe piata globalizata a muncii, de maine.

 

Click pentru mai multe detalii.

Impreuna cu tine, Profi salveaza destine - 2014 / 2015

 

Incepand cu 2014, campania CSR a vizat domeniul sanatatii oferind clientilor sansa de a directiona  prin votul catre unul dintre ONG-urile inscrise in campanie, cele trei premii oferite de Profi.

 

Fiecare dintre aceste ONG avea sanse egale sa intre in posesia unuia din cele trei premii de 1 milion, 100 mii si respectiv 50 mii de lei puse la dispozitie de catre PROFI.

 

Click pentru mai multe detalii. 2014

Click pentru mai multe detalii. 2015

A doua actiune a platformei “Profi iubeste sanatatea” este parteneriatul dintre companie si  maratonul Timotion 2016, desfasurat la Timisoara in 23 aprilie, unde  24 dintre angajatii Profi au luat  startul  fiind asteptati impreuna cu sustinatorii in zona Profi special pregatita cu diferite activitati de relaxare si multe sticle de apa .

 

Tot in luna aprilie, prin acceasi platforma dedicata sanatatii am lansat o provocare catre publicul larg - De la nicotina la arta - desfasurata in zone centrale din Iasi(15-17 aprilie), Timisoara (22-24 aprilie), Bucuresti (22-24 aprilie).

 

Invitatia adresata prin intermediul promoteritelor Profi este curajoasa: schimba un obicei daunator sanatatii cu un fruct si propune fumatorilor sa renunte la tigari in schimbul unui fruct.

Prin lansarea platformei Profi Iubeste sanatatea, in luna martie 2016, PROFI nu promoveaza doar ”un model sanatos de afaceri  ci si un mod sanatos de viata”

 

Este pentru prima data cand un retailer din Romania se angajeaza intr-un  program de preventie a bolilor prin incurajarea unui mod de viata sanatos.

 

Lansarea platformei  “Profi iubeste sanatatea” incepand cu luna martie 2016 debuteaza printr-un program concurs de 3 luni, menit sa-I incurajeze pe fumatori sa se lase de fumat.

 

Mai multi zeci de fumatori dintre angajatii Profi s-au inscris in concurs, primind  toate materialele necesare de informare, beneficiand de sesiuni de spirometrie, consiliere si pastile.

 

Fiecare dintre cei care nu vor mai fuma deloc in timpul si la finalul acestei prime actiuni a platformei de sanatate va primi o bicicleta, dar nu oricum : controala medicale inopinante determina nivelul de CO exhalat de participanti astfel  incat premiile vor reveni numai celor care s-au lasat de fumat.

Tigarile colectate se vor transforama in opere de arta neconventionala realizate de artistul iulian Emil Moldovan si vor fi expuse, in luna mai, in locatii centrale  din cele 3 orase.

Copyright © 2017 S.C. Profi Rom Food S.R.L. Toate drepturile rezervate.

Sanatate

si Educatie

Sanatate

si Educatie