Reclame TV

Struguri, Lenor
Struguri, Lenor Profi tine preturile mici
Primul semn că vara e pe sfârșite sunt strugurii gustoși din august.
Vezi reclama TV
Pulpa de porc fara os
Pulpa de porc fara os Profi tine preturile mici
Cât e vara de lungă ținem prețurile mici pentru ca tu să te simți ca în vacanță în fiecare weekend. Azi dă zvonul mai departe și adună-i pe cei dragi la un grătar cu zâmbete, căci pulpa de porc e la un preț irezistibil de bun. Distracție în weekend!
Vezi reclama TV
Inghetata, Choco loco la un pret mic
Inghetata, Choco loco la un pret mic Profi tine preturile mici
Avem noi rețeta zilelor dulci și colorate. Choco Loco diverse sortimente îți aduce instant zâmbetul pe față, pentru ca zilele tale de vară să fie pline cu energie. Alege aroma care te binedispune și bucură-te de răsfăț în fiecare zi.
Vezi reclama TV
Lapte, Vadul Laptelui,
Lapte, Vadul Laptelui, 3,5% grasime la un pret mic
Începe săptămâna cum trebuie, cu lapte proastăt și gustos Vadul Laptelui. Un strop în cafeaua aburindă sau alături de cereale crocante, zilele tale au acum mai multă energie.
Vezi reclama TV
Piersici la un pret special
Piersici la un pret special Subtitle
Pentru ca weekendurile tale să aibă gust proaspăt, am cules din grădina Profi piersici dulci și zemoase, ca tu să te răsfeți la final de săptămână. În smoothie-uri colorate, în prăjituri coapte cu dragoste sau în salate de fructe, obții rapid un deliciu natural cu care să îi bucuri ai tăi dragi.
Vezi reclama TV
Pulpe de pui cu spate
Pulpe de pui cu spate Profi tine preturile mici
Ți-am făcut planuri gustoare pentru weekend. Acum ai un motiv în plus să îi aduni pe toți cei dragi în jurul mesei și să vă bucurați de un răsfăț culinar. După o rețetă tradițională sau preparate mai exotic, în ton cu sezonul, pulpele de pui cu spate te așteaptă la rafturi la un preț mic, mic de tot. Spor la bucătărit!
Vezi reclama TV
Zahar alb, Familia Zaharia
Zahar alb, Familia Zaharia Profi tine preturile mici
Bucură-te de o zi... dulce. Meriți momente dulci, dulci ca zilele de vară. În cafeaua care te trezește dimineața, în ceaiul aromat de la mic-dejun sau în deserturile bune, preparate acasă, zahărul alb Familia Zaharia este ingredientul secret care îți îndulcește fiecare zi.
Vezi reclama TV
Salam banatean, Cristim
Salam banatean, Cristim Profi tine preturile mici
Ai aflat? La Profi prețurile se topesc pentru ca tu să îți faci provizii pentru toată săptămâna. În sandvișuri pufoase pentru cei mici, într-o gustare la birou, sau pe un platou colorat de vară, Salamul Bănățean Cristim îți face poftă de gust bun. Săptămână frumoasă!
Vezi reclama TV
Pentru vizualizarea arhivei de reclame TV vizitati canalul Youtube Magazinele Profi Romania.
Arhiva reclame TV

Recuperare parola

inapoi

Introduceti mai jos adresa dumneavoastra de email, iar noi va vom trimite un email cu instructiuni pentru recuperarea contului.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!