Reclame TV

Profi iti aduce promotia cu de toate
Profi iti aduce promotia cu de toate alaturi de PEPE
Profi iti aduce promotia cu de toate, alaturi de PEPE
Vezi reclama TV
Mici si Piersici la un pret de weekend
Mici si Piersici la un pret de weekend Profi tine preturile mici
Weekendul de vară se cunoaște după sfârâitul grătarelor. Așa că Profi ți-a pregătit mici proaspeți, numai buni de rumenit pe jarul încins. Și după ce te bucuri de un prânz autentic românesc, revigorează-te cu piersici zemoase, simple sau în prăjituri cu gust ca la mama acasă. Poftă de vacanță!
Vezi reclama TV
Detergent lichid, Persil si cafea macinata, Jacobs Kronung
Detergent lichid, Persil si cafea macinata, Jacobs Kronung Profi tine preturile mici
Când grijile tale dispar, diminețile sunt mai lungi, iar pauzele de cafea mai relaxante. Așa că detergentul Persil, la preț special, are grijă de hainele tale, în timp ce tu te răsfeți în liniște cu alintaroma cafelei Jacobs. Ce veste mai bună decât un bine meritat moment doar pentru tine?
Vezi reclama TV
Mezelrui feliate, Masa boiereasca
Mezelrui feliate, Masa boiereasca Profi tine preturile mici
Săptămâna bună se cunoaște după o masă îmbelșugată. Dă fuga la Profi și aprovizionează-te cu mezelurile feliate Masa Boierească, pentru ca fiecare dimineață să înceapă cu prospețime și energie. Joacă-te cu gustul și combină sortimentele după placul inimii, la mic-dejun, la gustare, acasă sau chiar la pachet. Poftă de bun!
Vezi reclama TV
Banane si cartofi noi
Banane si cartofi noi Profi tine preturile mici
Pentru weekend ți-am pregătit cartofi noi, culeși din grădina Profi, pe care să îi răsfeți cu unt și pătrunjel proaspăt tocat, alături de o bucată de somon bine rumenită. Iar la desert, ți-am pregătit banane, pentru un plus de vitamine și bună dispoziție.
Vezi reclama TV
Ulei de floarea soarelui, Proxi
Ulei de floarea soarelui, Proxi Profi tine preturile mici
Nu va mai fi mult timp până când fripturile vor sfârâi îmbăiate în ulei proaspăt de floarea soarelui, iar tu împreună cu gașca de prieteni veți fi departe de oraș. Profită e timpul liber și zâmbește mai mult în compania celor dragi.
Vezi reclama TV
Cascaval natur, Dalia
Cascaval natur, Dalia Profi tine preturile mici
Pauzele de lucru sunt mereu mai frumoase cu un pic de companie Adună toți colegii și savurați împreună un cașcaval moale și aromat, pe care să-l împărțiți alături de roșii proaspete.
Vezi reclama TV
Profi tine preturile mici,
Profi tine preturile mici, acum ai nectarine la 2,99 lei/kg
Nimic nu se poate compara cu aroma unui fruct proaspăt, savurat cu poftă acasa, la picnic sau pe o bancă în parc. Din categoria de delicii Profi, pentru ziua de azi ți-am pus deoparte nectarine care să te țină energic și vesel tot weekendul.
Vezi reclama TV
Pentru vizualizarea arhivei de reclame TV vizitati canalul Youtube Magazinele Profi Romania.
Arhiva reclame TV

Recuperare parola

inapoi

Introduceti mai jos adresa dumneavoastra de email, iar noi va vom trimite un email cu instructiuni pentru recuperarea contului.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!