Regulamentul oficial al campaniei “Promoția cu de toate”
Regulamentul oficial al campaniei “Promoția cu de toate”

 

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

1.1. Campania publicitară “Promoția cu de toate (denumită în cele ce urmează "Campania") este organizată şi desfăşurată de S.C. PROFI ROM FOOD S.R.L. o societate din România, cu sediul în Timişoara, Calea Sever Bocu nr.31, judeţ Timiş, înregistrată la ORC Timiş cu nr. J35/239/1999, cod de înregistrare fiscală RO 11607939, reprezentată prin administrator Daniel Cîrstea (denumită în cele ce urmează "Organizatorul").

 

1.2. Campania publicitară se va desfăşura conform prezentului Regulament, (denumit în continuare „Regulament”/”Regulament Oficial”) care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România, prin publicarea pe site-ul web http://www.profi.ro.

 

1.3. Participanţii la Campanie sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor menţionate mai jos ("Regulamentul Oficial").

 

1.4. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba, în tot sau în parte, prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după aducerea acestora la cunoştinţa publicului pe site-ul http://www.profi.roşi/sau în magazinele participante.

 

 

SECŢIUNEA 2. DURATA ŞI ZONA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI

 

2.1.            Campania este organizată şi se desfăşoară în perioada 17 iulie 2017 – 20 august 2017 în toate magazinele Profi ale Organizatorului operaţionale la data începerii campaniei publicitare precum şi în cele care vor deveni operaţionale până la data de 20 august 2017 inclusiv.

 

2.2.            Organizatorul îşi rezervă dreptul de a prelungi perioada Campaniei pe parcursul derulării acesteia, dar nu înainte de a modifica prezentul Regulament Oficial şi de a aduce la cunostinta publicului aceasta imprejurare, pe site-ul http://www.profi.roşi/sau în magazinele participante.

 

 

SECŢIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

3.1. La campania publicitară “Promoția cu de toate poate participa orice persoană fizică, cu domiciliul sau reşedinţa în România care achiziţionează produse din reţeaua magazinelor Profi participante la campanie, în valoare de minim 30 lei/bon fiscal (tva inclus) inclusiv produsele din tutun.

 

3.3. Nu au dreptul să participe salariaţii societăţii PROFI ROM FOOD S.R.L., împuterniciţii, succesorii legali şi madatarii salariaţilor societăţii PROFI ROM FOOD S.R.L, angajaţii firmelor de pază, curăţenie care activează în cadrul magazinelor Profi, ai agenţiilor şi firmelor implicate în organizarea şi desfaşurarea campaniei publicitare, promoterii şi merchandiserii.

 

3.3. Participarea la această Campanie implică cunoaşterea şi acceptarea integrală, expresă şi neechivocă a prezentului Regulament.

 

SECŢIUNEA 4. MECANISMUL CAMPANIEI

 

4.1. Campania publicitară “Promoția cu de toateeste organizată şi se desfăşoară în perioada indicată la secţiunea 2.

 

4.2. În vederea participarii la Campania publicitară “Promoția cu de toate, clienţii trebuie:

 

-          să achiziționeze în perioada de desfăşurare a campaniei, produse comercializate în magazinele Profi participante, a căror valoare totală sa fie de minimum 30 lei/bon fiscal (tva inclus);

 

-          să scaneze codul de bare aferent bonului fiscal la infochioşcul instalat în magazin. Prin scanarea codului de bare aferent bonului fiscal clientul poate intra în aplicaţia “Promoția cu de toate de pe infochioșc având şansa de a câştiga pe loc unul din cele 600 de premii puse la dispozitie de catre Organizator;

 

-          să ruleze aplicaţia “Promoția cu de toate”;

 

-          in situatia in care pe ecranul aplicatiei vor aparea 3 sigle Profi, bonul este declarat castigator, participantul avand astfel posibilitatea de a-si alege unul dintre premiile disponibile la momentul rularii aplicatiei. Alegerea premiului se va face prin accesarea de catre participantul castigator al butonului “alege premiul”, care va aparea pe ecranul aplicatiei. Participantul castigator va avea la dispozitie 30 de secunde pentru a putea accesa butonul “alege premiul” si 300 de secunde (5 minute) pentru selectarea premiului. Depasirea acestor timpi duce la invalidarea bonului si implicit la pierderea dreptului / calitatii de castigator.

 

-           dupa selectarea premiului, participantul castigator va trebui sa confirme alegerea facuta prin accesarea butonului “da il doresc”. Urmare a confirmarii facute de catre participatul castigator, pe ecranul aplicatiei destinate Campaniei va aparea o imagine cu textul“Felicitari!!! Ai ales sa castigi un ….. . Contacteaza seful de magazin pentru a putea afla cum poti intra in posesia premiului.”

 

-          să păstreze bonul fiscal în orginal, în vederea ridicarii premiului;

 

-          participantii care vor achizitiona pe bonul fiscal articole sponsor (evidentiate la raft cu indicator specific) vor avea o sansa in plus sa ruleze aplicaţia " Promoția cu de toate" ( în total 2 șanse de joc); in cazul in care, un participant castiga un premiu la prima rulare a aplicatiei, acesta nu va mai avea dreptul la a mai rula inca o data aplicatia.

 

 

SECŢIUNEA 5. DESEMNAREA ŞI VALIDAREA CÂŞTIGĂTORILOR

 

5.1. Un bon fiscal este câştigător doar dacă după scanarea la infochiosc, aplicaţia rulată indică 3 sigle Profi ca în figura de mai jos:

 

5.2. În cazul în care în urma rulării aplicaţiei, pe ecranul infochioscului apar alte figuri (în orice combinaţie de premii şi sigle Profi), bonul fiscal este declarat necâştigător.

 

5.3. În cazul în care, în urma rulării aplicaţiei aceasta indică 3 sigle Profi ca în figura de mai sus, participantul se va adresa şefului de magazin sau şefului de tura în vederea validării drept câştigător şi primirea informațiilor legate de intrarea în posesia premiului.

 

5.4. Pentru validarea drept câştigător, participantul trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

-                      Să aiba drept de participare, conform secţiunii  3 si 4;

-                      Să prezinte în original bonul fiscal câştigător prin care face dovada că a facut cumpărături din magazinul Profi în valoare de minim 30 lei/bon fiscal (tva inclus).

-                      Bonurile fiscale care sunt modificate, deteriorate, fotocopiate sau rupte, nu sunt considerate valide.

-                      Bonul fiscal să fie validat în aplicația informatică specifică de către şeful de magazin sau de către şeful de tură.

 

5.5.            Câştigătorul va fi validat pe loc sau într-un termen de cel mult 24 ore. În situaţia în care din motive independente de voinţa Organizatorului, validarea câştigătorului nu este posibilă în termenul precizat, acesta nu-şi asumă responsabilitatea respectării termenului.

 

5.6.            Participantul desemnat câştigător va comunica şefului de magazin sau şefului de tură:

- datele sale de identificare și contact (incluzand adresa sa de e-mail);

-adresa la care doreste sa ii fie livrat premiul (pentru acele premii care vor fi transmise de catre Organizator la adresa castigatorului si nu vor fi ridicate de la magazinul Profi ales de catre castigator);

-magazinul Profi de la care doreste sa ridice premiul (pentru acele premii care vor fi ridicate de catre castigator de la magazinul Organizatorului). , pentru a intra în posesia premiului conform articolelor din sectiunea 7.

 

 

SECŢIUNEA 6. PREMIILE ACORDATE ÎN CADRUL CAMPANIEI

 

6.1. Un bon fiscal este câştigător doar dacă aplicaţia arată 3 sigle Profi identice. Premiile campaniei" Promoția cu de toate"  sunt in numar de 600 [șase sute], impartite in 44 [patruzeci și patru] categorii, iar tipul, valoarea unitara a fiecarui premiu fara tva și numărul acestora sunt descrise dupa cum urmeaza:

 

 

6.1.1.   Trei premii “zmeu”. Fiecare premiu este reprezentat de 1 zmeu in forma de animal, fabricat din folie rezistenta din nylon. Valoarea fiecarui premiu este 49,00lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.2.   Un premiu “costum scafandru”. Premiul este reprezentat de 1 Combinezon Shorty Snorkeling 100 Albastru Bărbați din neopren pentru scufundari marine, 1 pereche ochelari pentru scufundari, 1 pereche labe pentru inot si 1 tub pentru scufundari. Valoarea premiului  este 130,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.3    Trei premii “jucarii gonflabile”.    Fiecare premiu este reprezentat de 1 jucarie gonflabila in forma de animal. Valoarea fiecarui premiu este 25,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.4    Un premiu “masa de ping-pong”. Premiul este reprezentat de 1 masa pentru joc de ping-pong. Valoarea premiului  este 1.045,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.5 Un premiu “trofeu cerb”. Premiul este reprezentat de 1 masca in forma de cerb. Valoarea premiului  este 500,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.6    Un premiu “sezlong”. Premiul este reprezentat de 1 sezlong Siesta, culoare turcoaz. Valoarea premiului  este 200.00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.7.   Trei premii “Excursie in Maramures”. Premiu este reprezentat de un sejur de trei nopti la pensiunea “Plai cu peri “, situata in localitatea Sapanta, jud Maramures. Perioada fiecarui sejur este intre 8-10 septembrie 2017. Cazarea se face in camera dubla, cu pat matrimonial si include mic dejun, pranz si cina. Premiul se va acorda castigatorilor sub forma unui voucher care va fi valorificat in conformitate cu dispozitiile art.  7.3.1. In momentul utilizarii, posesorul se va prezenta la pensiune cu un document pentru verificarea identitatii [B.I. sau C.I.], cu voucherul primit de la Organizator precum si cu documentele care care atesta rezervarea excursiei. In cazul in care castigatorul nu se prezinta la pensiune in perioada mai sus mentionata pentru cazare si nu se foloseste de serviciile aferente premiului in cadrul pensiunii, contravaloarea premiului nu se va rambursa, iar detinatorul premiului isi pierde dreptul de a-l utiliza. Perioada aferenta premiului este cea mentionata mai sus si nu se decaleaza. Valoarea premiului este 3.945,00 lei + TVA / sejur. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.8.   Trei premii “Weekend la Techirghiol”. Premiu este reprezentat de un sejur de două nopti la pensiunea “Rosiem House”, situata in localitatea Techirghiol, jud Constanța. Perioada celor trei sejururi este: 1 [un] sejur  intre 8-10 septembrie 2017, cazarea se face in camera dubla, cu pat matrimonial; 1 [un] sejur  intre 8-10 septembrie 2017, cazarea se face in camera twin, cu 2 paturi de o persoana; 1[un] sejur  intre 9-11 septembrie 2017, cazarea se face in camera dubla, cu pat matrimonial.  Fiecare dintre pachetele mentionate include mic dejun, pranz si cina, precum si doua masaje cu namol pentru fiecare persoana. Premiul se va acorda castigatorilor sub forma unui voucher care va fi valorificat in conformitate cu dispozitiile art.  7.3.1. In momentul utilizarii, posesorul se va prezenta la pensiune cu un document pentru verificarea identitatii [B.I. sau C.I.], cu voucherul primit de la Organizator precum si cu documentele care care atesta rezervarea excursiei. In cazul in care castigatorul nu se prezinta la pensiune in perioada mai sus mentionata pentru cazare si nu se foloseste de serviciile aferente premiului in cadrul pensiunii, contravaloarea premiului nu se va rambursa, iar detinatorul premiului isi pierde dreptul de a-l utiliza. Perioada aferenta premiului este cea aleasa de castigator din cele 3 mentionate mai sus, nu se decaleaza si nu se poate schimba cu celelalte 2 perioade . Valoarea premiului este 2.280,00 lei + TVA / sejur. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.9.   Trei premii “Ficus”. Fiecare premiu este reprezentat de 1 plantă ficus. Valoarea premiului  este 41,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.10. Un premiu “roaba”. Premiul este reprezentat de 1 roaba, avand cuva zincata, ambutisata, cu marginile rotunjite. Capacitate cuva  85 litri. Valoarea premiului  este 98,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.11. Un premiu    “costum de marinareasa”.  Premiul este reprezentat de 1 costum marinarita, include bluza cu guler marinaresc si emblema brodata, pantaloni cu nasturi aurii aplicati, boneta de marinar cu ancore aurii si ciorapi albi decorati cu carma. Material: lycra. Marimea M (bust 96/ talie78 / șold 100). Valoarea premiului  este 167,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.12. Un premiu “ponei”. Premiul este reprezentat de 1 animal viu, Ponei Shetland pe nume Aisha. Poneiul va fi predat castigatorului impreuna cu urmatoarele documente/elemente de identificare: carnet de sanatate, completat la zi, pasaport de ecvina eliberat de ORSA, CIP, cod de exploatatie, certificat medical eliberat de medicul veterinar care face dovada ca este clinic sanatos. In situatia in care castigatorul este persoana cu cetatenie straina, suplimentar fata de documentele mai sus mentionate se vor preda castigatorului si analizele de sange impreuna cu avizul special, ambele eliberate de catre Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. Toate costurile viitoare privind cresterea si ingrijirea poneiului vor fi suportate de catre castigator,  incluzand dar fara limitare la: asigurararea hranei necesare,  asigurarea unui adapost adecvat si asigurarea consultului veterinar periodic. Valoarea premiului  este 3.000,00 lei + TVA / bucata.    Premiul va fi livrat castigatorului la adresa comunicata de acesta sefului de magazin in momentul validarii drept castigator.

 

6.1.13. Trei premii    “pitici de gradina”.  Fiecare premiu este reprezentat de 1 figurina decorativa de gradina. Valoarea premiului  este 250,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.14. Cinci premii  “Colectia intreaga Jules Verne”.    Fiecare premiu este reprezentat de 1 set reprezentand colectia intreaga Jules Verne. Valoarea premiului  este 328,00 lei + TVA / set. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.15. Un premiu “arc cu sageti”. Fiecare premiu este compus din 1 Set Tir cu Arcul SoftArchery. Valoarea premiului  este 138,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.16. Un premiu “Volkswagen Beetle". Premiul este reprezentat de un autoturism Volkswagen Beetle, 1,2 TSI, 105 CP/ 77 KW, avand urmatoarele caracteristici: Cutie de viteze manuala, norma de poluare Euro 6, cu urmatoarele pachete de dotari: 9Q5 Computer de bord ""Plus"" cu afisaj pentru temperatura exterioarã, consum mediu,consum instantaneu, viteza   medie,distanta parcursã, durata calatoriei,autonomie, atentionare usi deschise,recomandarea treptei de vitezã, viteza de rulare, temperatura uleiului de motor, limitare de vitezã pentru anvelope de iarnã, interval service si functii confort si functiile de lumini  si vizibilitate.

 

PLA  Lumini si vizibilitate -functie Coming Home/Leaving Home, senzor de lumina pentru activarea, automata a farurilor senzor de ploaie pentru activarea automata a stergatoarelor oglinda interioara cu sistem automat antiorbire, 2 lumini de citit fata

 

PW1 Oglinzi exterioare rabatabile electric.      

 

PC2  Pachet Confort 2: climatronic cu douã zone de control a temperaturii, cotierã centralã faþã (fãrã gurã ventilaþie spate), cruise control;

 

WWA  Pachet iarna:Scaune fata incalzite si duze instalatie spalare parbriz incalzite.

 

ZRG  Radio CD Composition Media 4X20 Watt, 8 difuzoare (4 fata / 4 spate display TFT touch-screen color, cu diagonala de 16,5 cm si senzor de proximitate, tuner FM cu antena Diversity pentru receptie imbunatatita functie  MP3, interfata Bluetooth pentru telefonie mobila (HFP, AD2P, AVRCP), cititor carduri SD, conector USB, egalizator digital

 

PA1 Volan piele(3 spite),maneta frana de mana si maner schimbator de viteze imbracate in piele.   Valoarea premiului  este de 93.709,75 lei + tva.  Autoturismul va fi predat impreuna cu garantia aferenta oferita de producator. Orice alte costuri suplimentare, incluzand dar fara limitare la asigurarea RCA, asigurarea optionala, vor fi suportate de catre castigator. Premiul va fi ridicat de catre castigator pana la data de 30.09.2017 de la sediul Trust Vision S.R.L., din Bucuresti, sector 1, str. Berzei, nr. 9, corp C, ap. 11.

 

6.1.17. Cinci premii  “Samsung Led TV”. Fiecare premiu este reprezentat de un televizor LED Samsung, model UE 32J 5200 AW. Valoarea fiecarui premiu este 995,00 lei + TVA . Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.18. Un premiu “Combina frigorifica”. Premiul este reprezentat de o combina frigorifica cu doua usi, marca Whirlpool, model BSNF 8422 OX. Valoarea premiului este 2.199,00 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.19. Treizeci premii “Telefon Allview”. Fiecare premiu este reprezentat de un telefon mobil marca Allview, model P8 energy Mini. Valoarea fiecarui premiu este 400,00 lei + TVA . Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.20. Zece premii   “Aparat de sudura”. Fiecare premiu este reprezentat de un aparat de sudura marca Aktive, model STERN WM-160C2  160A. Valoarea fiecarui premiu este 367,72 lei + TVA . Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.21. O suta cincizeci premii “Set coctail Angelli”. Fiecare premiu este compus din: 1 sticla Cocktail Angelli Pesca 0.75L si 1 sticla Cocktail Angelli Fragola 0.75L. Valoarea fiecarui premiu este 28,40 lei + TVA . Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.22. Un premiu “PURCELUS DE LAPTE”. Premiul este un purcel in greutate de aproximativ 25 KG. In situatia in care castigatorul are domiciliul pe raza judetului Arges acesta va putea opta pentru livrarea purcelusului atat in varianta viu, cat si in varianta transat. Valoarea acestui premiu este 50,00 lei + TVA. Premiul se poate livra catre castigator astfel:

 

a. in varianta ""viu"", la adresa comunicata de catre castigator organizatorului in momentul validarii drept castigator;

 

b. in varianta "transat" si congelat, la orice magazin Profi ales de castigator.

 

Premiul “PURCELUȘ DE LAPTE” va fi predat castigatorului impreuna cu: certificatulde calitate, cu certificatul medical care face dovada ca aceasta carne nu este infestata cu trichinela si va fi marcat corespunzator cu marca de sanatate proprie unitatii de sacrificare (daca premiul este livrat in varianta transata) sau impreuna cu certificatul medical de la medicul veterinar si cu elementul de identificare corespunzator – crotal  (daca premiul este livrat in varianta viu).

 

6.1.23. Zece premii   “100 de mici”. Fiecare premiu contine  100 mici formati, in cantitate de aproximativ 5 kg.  Valoarea fiecarui premiu este 35,00 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.  Premiul constand in “100 de mici” va fi predat castigatorului impreuna cu avizul si declaratia de conformitate a acestuia.

 

6.1.24. O suta premii “RAME FOTO”. Fiecare premiu consta intr-o rama foto. Valoarea fiecarui premiu este 4,11 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.25. Zece premii “Kit pentru Pizza”. Fiecare premiu este compus din: 1 tava pizza, 2 feliatoare si 1 sort bucatarie. Valoarea premiului este 100 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.26. Zece premii   “10 kg carnați”. Premiul va fi inmanat castigatorului sub forma unui  voucher pe baza caruia castigatorul va primi 10 kg carnati din oricare dintre magazinele Profi din tara. Valoarea fiecarui premiu este 250 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.  Premiul constand in “10 kg carnați”va fi predat castigatorului impreuna cu avizul si declaratia de conformitate a acestuia.

 

6.1.27. Zece premii   “Aparat de gatit cu aburi”. Fiecare premiu contine un aparat de gatit cu aburi branduit cu sigla Caroli si o reteta pentru hot-dog. Valoarea fiecarui premiu este 350 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.28. Zece premii   “Aparat de sandwich”. Fiecare premiu contine un aparat de pregatit sandwich-uri cu aburi branduit cu sigla Caroli si o reteta pentru hot-dog. Valoarea fiecarui premiu este 150 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.29. Zece premii   “Varsta ta in mezeluri”.Fiecare premiu contine o cantitate de 40 kg mezeluri Cristim, pretul pentru fiecare kg de mezeluri fiind 21,72 ron/kg. Valoarea fiecarui premiu este 868,80 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator. Premiul constand in “Varsta ta in mezeluri”va fi predat castigatorului impreuna cu avizul si declaratia de conformitate a acestuia.

 

6.1.30. Cincizeci premii “Kit pentru picnic”. Fiecare premiu este compus din: 1 sort, 1 pereche de manusi pentru gratar si 1 pachet ustensile pentru gratar alcatuit din paleta, furculita si cleste pentru carne. Valoarea premiului este 58,24 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.31. Doua premii “Kit de brutarie”. Fiecare premiu este compus din: 1 MASINA DE PAINE, 1 SORT SI 1 SET MANUSI. Valoarea premiului este 920 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.32. Zece premii   “Kit pentru gratar”. Fiecare premiu este compus din: 1 trusa Grill COMTIM, 1 sort COMTIM, 1 boneta COMTIM, 1 manusa de gratar COMTIM. Valoarea premiului este 119,00lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.33. Un premiu    “Weekend in Grecia”. Premiul este format dintr-un pachet turistic de WEEKEND in Grecia pentru 2 persoane in insula LEFKADA. Perioada sejurului este in 14 - 17 septembrie 2017 la hotel Villagio Maistro, si contine: Cazare, masa in regim DEMI-PENSIUNE [mic dejun si cina], transport cu autocarul din Bucuresti.

 

In cazul in care pachetul nu este folosit in perioada mentionata, contravaloarea nu se va rambursa, iar castigatorul pachetului isi pierde dreptul de a-l utiliza. In momentul utilizarii, posesorul va prezenta voucherul primit in original precum si un document pentru verificare identitatii [B.I. sau C.I.]. Valoarea premiului este 1.400,00lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator. Orice costuri suplimentare in afara de cele mentionate in prezentul regulament vor fi suportate de catre castigator.

 

6.1.34. O suta premii “Aparat de cafea”. Fiecare premiu este compus din: 1 aparat de cafea Tchibo Cafissimo. Valoarea premiului este 165,83 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.35. Doua premii “Bilet la Summer Well”. Fiecare premiu este compus din: 1 bilet la festivalul muzical Summer Well si 1 sticla Evian apa termala mineralizanta. Evenimentul se desfasoara in perioada 12 - 13 august 2017, pe Domeniul Știrbei, localitatea Buftea, jud. Ilfov. Organizatorul nu va suporta costurile de transport si de cazare antrenate de castigator. Valoarea premiului este 335,00lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.36. Un premiu “1  bicicleta Danone”. Premiul este reprezentat de 1 bicicleta personalizata cu marca " DANONE". Valoarea premiului este 1299,00lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.37.  Douazeci si cinci premii “bicicleta Prestige”. Fiecare premiu este reprezentat de 1 bicicleta personalizata cu marca "PRESTIGE". Valoarea fiecarui premiu este 539,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.38. Trei premii “Excursie in Apuseni”. Fiecare premiu este compus din: 1 voucher in valoare de 1.000 ron, reprezentand contravaloarea serviciilor oferite de agentia Happy Tour, avand sediul central in Bucuresti str. Polona nr. 68-72, Polona Bussiness Center, Sector 1. Voucherul nu este nominal si poate fi utilizat pana in 31.01.2018. Daca valoarea serviciilor achizitionate de castigator este mai mare de 1.000 ron, posesorul voucherului va achita diferenta catre agentia Happy Tour. Daca valoarea serviciilor este mai mica de 1.000 ron, diferenta nu se returneaza posesorului. In situatia in care castigatorul nu doreste sa achizitioneze o excursie in Muntii Apuseni, acesta va avea posibilitatea de a-si alege destinatia, oriunde, pe teritoriul Romaniei. In cazul in care voucherul nu este folosit pana la data expirarii lui, contravaloarea nu se va rambursa, iar detinatorul voucherului isi pierde dreptul de a-l utiliza. In momentul utilizarii, posesorul va prezenta voucherul in original precum si un document pentru verificare identitatii [B.I. sau C.I.]. Valoarea premiului este 1.000,00lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

 6.1.39. Cinci premii “Ceas desteptator cu roti”. Fiecare premiu este compus din: 1 ceas desteptator electronic "RunAway Alarm Clock"  si 1 set de doi magneti decorativi pentru frigider. Valoarea premiului este 100,00lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.40. Doua premii “Casti Philips “. Fiecare premiu este reprezentat de o pereche de casti audio marca Philips. Valoarea premiului este 217,00lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.41. Sase premii “Smartwatch LG”. Fiecare premiu este reprezentat de ceas electronic tip "smartwatch", marca LG. Valoarea premiului este 363,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.42. Doua premii “Hamac”. Fiecare premiu este reprezentat de un hamac personalizat cu sigla "Coca-Cola". Valoarea premiului este 64,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.43. Un premiu “Greutatea ta in ciocolata”. Premiul este reprezentat de echivalentul a 1.300 bucati de tablete milka de 45 g fiecare, cu diferite arome . Valoarea premiului este 5295,00lei + TVA / premiu. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.

 

6.1.44. Un premiu “Zbor cu balonul". Premiul este compus din: 1 Plimbare cu balonul cu aer cald pentru doua persoane si pentru pilotul balonului in zonele limitrofe ale localitatii Bucuresti si contravaloarea transportului catre Bucuresti pentru castigatori. Organizatorul nu isi asuma nicio obligatie privind costurile de cazare ale participantului castigator.Valoarea premiului este 2.737,80 lei + TVA. Premiul va fi predat castigatorului sub forma unui voucher. Acesta va putea fi ridicat de catre castigator de la orice magazin Profi din Romania ales de acesta. Data si ora zborului se vor programa de comun acord cu castigatorul pana la data de 30.09.2017, in functie de conditiile meteorlologice propice unei plimbari cu balonul cu aer cald. In acest sens, castigatorul va fi contactat de catre Organizator in termen de 5 zile de la predarea voucherului pentru stabilirea datei de zbor.

 

6.2. Valoarea totală a premiilor este de 219.149,75 lei + TVA.

 

SECŢIUNEA 7. PROCEDURA PENTRU VALIDAREA ŞI ACORDAREA PREMIILOR

 

7.1. Premiile se vor acorda participanţilor validaţi drept câştigători conform prevederilor secţiunii 5, doar în baza bonului fiscal câştigător în original şi după validarea acestuia de către şeful de magazin sau şeful de tură.

 

7.2. Predarea fiecarui premiu către participantul desemnat câştigător se va face pe baza unui Proces Verbal de Predare-Primire semnat de participant şi de Organizator reprezentat prin şeful de magazin sau şef de tură.

 

7.3. Câştigătorii vor putea intra în posesia premiilor dupa cum urmeaza:

 

7.3.1. Premiile mentionate la art.6.1.7., constand in “Excursie in Maramures”, respectiv premiile mentionata la art. 6.1.8., constand in “Weekend la Techirghiol” vor fi inmanate castigatorilor sub forma unor vouchere. Acestea vor putea fi ridicate de catre castigatori in termen de 5 zile lucratoare de la confirmarea si validarea castigarii premiilor, de la magazinul Profi ales de catre acestia. Pentru finalizarea rezevarilor, castigatorii trebuie sa trimita Organizatorului datele lor de identificare, precum si datele de identificare a persoanelor care ii insotesc in termen de 5 zile lucratoare de la ridicarea voucherului, pe adresa de e-mail: marketing@profi.ro. In termen de 5 zile de la comunicarea datelor de identificare, castigatorul va primi pe e-mail toate documentele necesare efectuarii excursiei.

 

7.3.2. Premiul mentionat la art. 6.1.12, constand intr-un animal viu – ponei rasaShetland avand numele de Aisha:  organizatorul va trimite premiul castigatorului la adresa aleasa de catre acesta din urma si comunicata Organizatorului. Informarea cu privire la adresa livrarii trebuie adusa la cunostinta sefului de magazin in momentul alegereii premiului de catre castigator.  

 

7.3.3. Premiul mentionat la art. 6.1.16, constand intr-unautoturism “Volkswagen Beetle: in termen de 5 zile lucratoare de la câstigarea autoturismului, Organizatorul va contacta clientul pentru a-i da toate detaliile necesare intrarii in posesia autoturismului. Pentru a intra in posesia acestuia, castigatorul va trebui sa se deplaseze lasediul Trust Vision S.R.L., din Bucuresti, sector 1, str. Berzei, nr. 9, corp C, ap. 11. pana la data de 30.09.2017.Organizatorul nu va suporta cheltuielile efectuate de castigator pentru a intra in posesia premiului (transport, cazare etc).La momentul inmanarii premiului se va face o fotografie si se va semna un proces verbal de predare-primire, incheiat intre castigatorul premiului si un reprezentant al organizatorului.

 

7.3.4. Premiul mentionat la art. 6.1.22 se va trimite catre castigator in functie de optiunea acestuia, si anume;

 

7.3.4.1. In situatia in care castigatorul are domiciliul pe raza judetului Arges si opteaza pentru primirea premiului mentionat la art. 6.1.22 in varianta “viu”, acesta se va trimite catre castigator la adresa  comunicata de castigator organizatorului in momentul validarii acestuia;  Costurile privind livrarea premiului la adresa indicata de catre castigator vor fi suportate de catre Organizator.

 

7.3.4.2. In situatia in care castigatorul are domiciliul pe raza altor judete sau in situatia in care castigatorul are domiciliul pe raza judetului Arges si opteaza pentru primirea premiului mentionat la art. 6.1.22 in forma “transata”, acesta se va trimite catre castigator la magazinul Profi ales pentru livrare. Magazinul Profi ales de castigator va contacta clientul in vederea inmanarii premiului in termen de maxim o zi lucratoare de la receptia acestuia. La momentul inmanarii premiului se va face o fotografie si se va semna un proces verbal de predare-primire.

 

7.3.5. Premiul mentionat la art. 6.1.33., constand intr-un “Weekend in Grecia” se va preda castigatorului pe baza unui voucher care va fi expediat acestuia via e-mail,  in termen de 5 zile lucratoare de la data validarii acestuia drept castigator. Dupa primirea voucherului castigatorul va transmite pe adresa de e-mail a agentiei de turism TRAVELWAY madalina.ciora@travelway.ro, datele sale de identificare, (incluzand aici, dar a nu se limita la adresa de e-mail, numar de telefon de contact, adresa domiciliu). In termen de 5 zile de la comunicarea datelor de identificare, castigatorul va primi pe e-mail toate documentele necesare efectuarii excursiei, inclusiv asigurarile de sanatate.

 

7.3.6. Premiile mentionate la art. 6.1.38, constand in “Excursie in Apuseni” se vor preda castigatorilor pe baza unui vouchere. Acestea vor putea fi ridicate de catre castigatori de la magazinul ales de catre acestia in termen de 10 zile de la data validarii acestora drept castigatori. Dupa primirea voucherului castigatorii vor transmite pe adresa de e-mail a agentiei de turism HAPPY TOUR office@happytour.ro, datele lor de identificare, (incluzand aici, dar a nu se limita la adresa de e-mail, numar de telefon de contact, adresa domiciliu). In termen de 10 zile de la comunicarea datelor de identificare, castigatorii vor primi pe e-mail toate documentele necesare efectuarii excursiei.

 

7.3.7. Toate celelalte premii se vor trimite catre castigatori la magazinul Profi ales pentru livrare. Magazinul Profi ales de castigator va contacta clientul in vederea inmanarii premiului in termen de maxim o zi lucratoare de la receptia acestuia. La momentul inmanarii premiului se va face o fotografie si se va semna un proces verbal de predare-primire.

 

7.6. Premiile se vor livra catre castigatori pana la data de 30.09.2017

 

7.7. Dacă punerea în posesie nu este posibilă în termenul precizat, din motive independente de voinţa Organizatorului, acesta nu-şi asumă răspunderea respectării termenului. Dacă câştigătorul nu se prezintă în termenul de mai sus, se considera că acesta a renunţat la premiu, iar premiul va rămâne în proprietatea Organizatorului.

 

SECŢIUNEA 8.ALTERNATIVE ALE PREMIULUI

 

8.1. Câştigătorul premiului nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului în bani sau în alte produse şi nici nu poate solicita modificarea caracteristicilor tehnice ale produsului De asemenea, dupa alegerea premiului prin accesarea butonului de pe  aplicatia destinata Campaniei, clientul nu mai poate sa-si schimbe optiunea premiului ales initial.

 

SECŢIUNEA 9. TAXE ŞI IMPOZITE

 

9.1.      Organizatorul se obliga să calculeze şi să vireze impozitul datorat pentru veniturile sub forma de premii obţinut de către câştigător, în conformitate cu reglementarile Codului Fiscal în vigoare, orice alte obligaţii de natura fiscală sau de altă natură în legătura cu aceste venituri fiind în sarcina exclusivă a câştigătorului.

 

SECŢIUNEA 10. ÎNCETAREA ŞI ÎNTRERUPEREA CAMPANIEI ÎNAINTE DE TERMEN

 

10.1.  Campania va putea înceta sau poate fi întreruptă doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie a Organizatorului, decizie ce va fi anunţată public şi care va respecta prevederile legale. Prin aducerea la cunoştinţa publicului a unei astfel de decizii, Campania va înceta/se va întrerupe de drept şi nicio parte interesată nu va putea avea temei pentru a pretinde continuarea acesteia sau orice fel de despăgubiri.

 

10.2.  Încetarea sau întreruperea campaniei din motivele indicate mai sus determină încetarea obligaţiilor născute în sarcina Organizatorului în raporturile cu participanţii.

 

10.3.    Organizatorul este îndreptăţit să ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudare a campaniei,abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implică organizarea şi desfăşurarea campaniei, inclusive de a modifica procedura de desfăşurare a campaniei.

 

 

SECŢIUNEA 11. LITIGII

 

11.1 Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente de la sediul Organizatorului.

 

SECŢIUNEA 12. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

 

 

12.1.    Organizatorul - operator de date cu caracter personal înscris în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal numărul 19124 prelucreaza datele cu caracter Personal ale participanţilor în vederea desfasurarii campaniei publicitare conform prezentului Regulament.

 

12.2.    Participarea la Campania promoţionala Promoția cu de toateimplică acceptarea expresă a participantilor ca datele lor personale să fie păstrate şi prelucrate de Organizator în scopul desfăşurării campaniei publicitare precum şi în scopul unor potenţiale informări ulterioare din partea acestuia.

 

12.3.    Organizatorul se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terţi, cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege.

 

12.4. Participanţilor la Campania publicitară Promoția cu de toatele sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, în urma cererii scrise a participantului, datată şi semnată, expediată pe adresaTimişoara, Calea Sever Bocu, nr.31, judeţ Timiş.

 

· dreptul de acces la date: orice persoană vizata are dreptul de a obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de către acesta;

 

·  dreptul de interventie asupra datelor: orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit:

 

a.  după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;

 

b. după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii;

 

c.    notificarea către terţe persoane cărora le-au fost dezvăluite datele, a oricărei operaţiuni efectuate conform lit. a) sau b), dacă aceasta notificare nu se dovedeşte imposibilă sau nu presupune un efort disproportionat faţă de interesul legitim care ar putea fi lezat;

·                     dreptul de opozitie: persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situatia sa particulară, ca date care o vizeaza să facă obiectul unei prelucrări, cu exceptia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare.

 

12.5.    În vederea exercitării drepturilor sus mentionate, persoana vizată poate solicita de la operator acest lucru, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată.

 

12.6.    Operatorul este obligat să comunice măsurile luate precum şi, dacă este cazul, numele terţului căruia i-au fost dezvăluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizată, în termen de 15 zile de la data primirii cererii. Organizatorul se obligă ca, la prima comunicare înscris pe care o va avea cu persoanele din baza de date astfel creată, va aduce la cunoştinţă drepturile conforme legii 677/2001.

 

 

SECŢIUNEA 13. PARTICIPANŢI PERSOANE LIPSITE DE CAPACITATE JURIDICĂ

 

13.1.    În cazul în care câştigătorul unui premiu este o persoană lipsită de capacitate de exerciţiu, acesta este îndreptăţit să intre în posesia premiului numai prin intermediul tutorelui legal, incluzând semnarea de către tutore a unei declaraţii date cu încuviinţarea Autoritatii tutelare daca este cazul potrivit legii, prin care Organizatorul este absolvit de orice răspundere decurgând din acordarea premiului respectiv, precum şi de plată oricăror daune sau pretenţii de orice natură legate de premiul respective şi de participarea la prezenta campanie.

 

SECŢIUNEA 14. DISPOZIŢII FINALE

 

14.1. Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti participanţii la sediul Organizatorului şi la următoarea adresă de Internet: www.profi.ro.

 

14.2. Prin participarea la această Campanie, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiilor prezentului Regulament Oficial, iar daca vor fi desemnati castigatori, sunt de acord ca numele şi imaginea lor sa fie facute publice, sa fie utilizate in scopuri publicitare fara ca Organizatorul sa fie obligat la alte prestatii inclusiv plata unor sume de bani.

 

14.3. În cazul în care o anumită prevedere a prezentului Regulament este declarată nula, celelalte dispoziţii rămân valabile/valide în măsura în care pot produce efecte juridice chiar în absenţa prevederilor declarate nule. În măsura posibilului, condiţiile anulate se înlocuiesc cu o altă reglementare rezonabilă validă juridic, care să corespundă cât mai mult scopului prevederilor lipsite de validitate.

 

14.4.În cazul unei încălcări a prevederilor prezentului Regulament, Organizatorul îşi rezervă dreptul de a exclude din concurs orice participant. Se exclud şi persoanele care se servesc de mijloace auxiliare nepermise sau care obţin altfel avantaje prin manipulare. Deciziile de descalificare se comunică participanţilor prin e-mail. În orice caz de excludere, premiile pot fi retrase şi ulterior sau se poate cere înapoierea premiilor.

 

14.5. Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra bonurilor fiscale.

 

14.6.    Organizatorul nu are nicio obligatie fata de castigatorii campaniei rezultata din lipsa de conformitate a produselor oferite drept premiu şi nu este raspunzator pentru nicio reclamatie in legatura cu aceste produse, ulterioara semnarii procesului verbal de predare primire a premiului. In acest sens, organizatorul, prin seful de magazin/seful de tura va inmana premiile asa cum au fost primite de la furnizor, va verifica produsele in prezenta castigatorului si va consemna in cuprinsul procesului verbal cele constatate. In cazul in care produsul oferit drept premiu este in stare de functionare, nu prezinta defectiuni sau deteriorari se va preda castigatorului de catre seful de magazin/seful de tura pe baza de proces verbal semnat de ambele parti.In situatia contrara, in care se va constata in urma verificarii ca produsul nu este functional, prezinta defectiuni sau deteriorari se va consemna despre cele constatate in cuprinsul procesului verbal, urmand ca acestea sa fie inlocuite cu unele similare si sa fie predate castigatorului pana la data de 31.01.2018, cel tarziu. In cazul in care Organizatorul nu va putea inlocui produsul cu unul identic, din motive independente de vointa sa, acesta va inlocui premiul cu un produs similar, cu specificatii asemanatoare.

 

14.7.    Organizatorul nu are nicio obligatie fata de castigatorii campaniei rezultata din lipsa de conformitate a produsului oferite drept premiu, respectiv a autoturismului Volkswagen Beetle, 1,2 TSI, 105 CP/ 77 KW şi nu este raspunzator pentru nicio reclamatie in legatura cu acest produs, ulterioara semnarii procesului verbal de predare primire a premiului. In acest sens, organizatorul, prin seful de magazin/seful de tura va inmana castigatorului premiului constand in  autoturism  autoturism Volkswagen Beetle, 1,2 TSI, 105 CP/ 77 KW pe baza unui proces verbal, semnat de ambele parti, care va fi insotit de documentele care denota ca autoturismul este in stare de functionare si care il absolva pe Organizator de orice eventuale reclamatii din partea castigatorilor.

 

14.8.     Cu privire la celelalte premiile campaniei “Promotia cu de toate”,  organizatorul:

 

a. nu este raspunzator  pentru calitatea premiilor oferite in cadrul acestei Campanii si nu acorda termen de garantie de utilizare pentru acestea;

 

b. nu este raspunzator pentru deteriorarea, disparitia sau sustragerea premiilor dupa momentul preluarii lor de catre castigator;

 

c. este  exonerat de catre castigatori, acordul de vointa al acestora fiind dat prin simpla participare la prezenta Campanie si semnarea procesului verbal de predare primire, de orice raspundere pentru toate prejudiciile suferite de catre castigatori in legatura cu premiile, ulterior momentului preluarii acestora, indiferent de natura acestor prejudicii, incluzand, dar fara a se limita la, vatamari corporale si/sau vatamari ale sanatatii, respectiv vatamari sau daune aduse patrimoniilor;

 

e. nu este raspunzator  de eventualele prejudicii sau daune cauzate de catre castigatori unor terti in legatura cu premiile, indiferent de natura acestor prejudicii.

 

Prezentul Regulament oficial al campaniei publicitare “Promoția cu de toates-a încheiat astăzi, data autentificării, în două exemplare originale.

 

ORGANIZATOR,

S.C. PROFI ROM FOOD S.R.L.

Prin administrator

Daniel Cîrstea

 

 

Recuperare parola

inapoi

Introduceti mai jos adresa dumneavoastra de email, iar noi va vom trimite un email cu instructiuni pentru recuperarea contului.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!