PROFI in ajutorul sinistratilor
PROFI in ajutorul sinistratilor Iarna anului 2012 a venit cu zapezi cum nu ne-a mai fost dat ...

PROFI in ajutorul sinistratilor zapezii

– FEBRUARIE 2012 –

Iarna acestui an a venit cu zapezi cum nu ne-a mai fost dat sa vedem de cateva decenii incoace. Zapada, vantul si frigul si  au luat prin surprindere sute de sate din judetele Buzau si Vrancea care au fost pur si simplu deconectate de restul lumii pentru mai bine de doua saptamani. Miile de sinistrati din aceste sate s-au vazut nevoite sa-si ”inghete” existenta, si cum altfel, daca au ramas fara apa, fara alimente, fara medicamente, cu sursele de incalzire  aproape pe sfarsite...

Profi a venit in ajutorul acestor oameni urgisiti de natura si s-a alaturat campaniilor pentru ajutorarea sinistratilor din satele grav afectate de zapezi, initiate de Realitatea Tv, Pro Tv, Gandul si Mediafax, cu sprijinul Ministerului Apararii Nationale.

Impreuna am reusit sa aducem un dram de bucurie in sufletele oamenilor chinuiti de una dintre cele mai naprasnice ierni!

Astfel, PROFI a ajuns in satul Arcanu (comuna Scutelnici), Valea Salciei , Bisoca – judetul Buzau, Ciorasti, Trestieni, Balesti – judetul Vrancea si in alte localitati in care oamenii au avut nevoie de ajutoare, cu o donatie totala de 5 tone de alimente.

 

Recuperare parola

inapoi

Introduceti mai jos adresa dumneavoastra de email, iar noi va vom trimite un email cu instructiuni pentru recuperarea contului.

Casuta cu sugestii

Daca aveti sugestii, propuneri, intrebari, va rugam sa completati campurile de mai jos. Emailul dumneavoastra va ajunge la departamentul abilitat sa va raspunda!
Va multumim!